Oplysninger om Redbud træ blade

November 29

Den østlige redbud (Judastræ canadensis) blade vente blomsterne dukke op på sine grene før udfoldning. Løvet er interessant og prydplanter, men ikke udvikler indtil blomsterne er i flor, bemærker de "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region." Denne hjemmehørende i det østlige USA fra de store søer til de sydlige stater er tilgængelige i forskellige sorter. Nogle har variationer i deres blade fra de overordnede arter.

Leaf identifikation

Redbud blade er nemme at identificere. Løvet besidder en særskilt hjerte form, og de fleste er nemlig længe nemlig de er bred. Bladene er fra 3 inches til 5 inches lang. Redbud blade har en korte, spidse tip, og de tillægger kviste via en lang, slank, leaf stilk. Hvert blad har fra fem til ni vigtigste årer i orden deres måde i hele det. Bladene give dette træ med sine brede, afrundede baldakin af grene en pryd udseende lang når de farverige blomster er færdig blomstrer.

Overordnede arter farve

Østlige redbud blade farver starte green med et let anstrøg af røde, noter Plantedatabasen University of Connecticut. Som bladene modne, røde forsvinder og de bliver helt grøn. I efteråret skifte bladene til nuancer af gul eller gullig-grøn. Nogle år, tage bladene på en gylden-gul farve, giver træet yderligere landskabspleje værdi.

Sort farve

Redbud kultivarer besidder ofte farver adskiller sig fra de overordnede arter. Skov Stedmoderblomst kultivar har lilla blade, starter ud som rødlig-lilla og gradvist vil en lysere nuance. Øvre bladets overflade går til grøn, men undersiden bevarer deres lilla flush. I varme klimaer, såsom de amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 8 og 9, ændres sommer løv til grønlig-lilla, noter Missouri botanisk have. Silver Cloud kultivar funktioner brogede blade med grønne blade, besidder Hvide skjolder. Oklahoma underart har grønne blade, men de fremstår blank og har en voksagtig look.

Andre oplysninger

Regelmæssigt vand redbud træ, da dette forbedrer sin vitalitet, at holde ser friske blade. Sygdomme, såsom verticillium visnesyge og leaf spot, påvirker bladenes udseende. Skadedyr, såsom leafhoppers, skalaer og larver, spise løv. Redbud er et lille træ, bedre egnet som en enhed træ eller gruppe plantning, end det er for at give et stort område af skygge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com