Hvordan man dyrker et egetræ fra et agern

November 30

En af vores første undervisning i hvordan tingene vokse er ofte eksempel på en stor, stærk egetræ vokser fra en lille agern. Uanset om du er en gartner på udkig efter en ny udfordring, en naturforsker søger for at tiltrække vilde dyr eller en pædagog, leder efter en sjov lektionsplan, vokser et egetræ fra et agern kan være en berigende oplevelse.

Instruktioner

• Indsamle buttet agern lige efter de falder. Placere dem i en plasticpose med afdæmpet isolerende materiale. Luk posen løst og opbevares i køleskab på mellem 32 og 35 grader Fahrenheit. Den nederste skuffe af dit køleskab skal opnå denne temperatur. Sørg for din agern ikke fryser.

•Hold agern fugtig og kølede hele vinteren. Agern behov mindst 1000 timer af lave temperaturer til at simulere vinter og bør være lige netop fugtig. Hvis du overmoisten dem, vil skimmelsvamp vokse.

•Plant din agern omkring midt-til slutningen af April i en 8-ounce Styrofoam kop fyldt til inden for en tomme af toppen med en lige blanding af pottemuld og mos. Tryk på det lidt at forsigtigt pakke jorden. Punch fire ¼-tomme huller i siderne af cup, nær bunden, for dræning. Placer agern lige under overfladen af jorden i en vandret position. Vand jorden indtil det afløb ud de nederste huller. Holde jorden fugtig på alle tidspunkter og holde cup en sydlige modstående vindueskarmen.

•Harden planter omkring midten af maj, efter den første række blade vokser ved at øge deres eksponering til udendørs. Placer stiklinger uden for i løbet af dagen og bringe dem natten. Mens de er udenfor, beskytte dine planter fra sultne critters ved hjælp af et hegn eller kabinet, der giver masser af sollys og vind til at nå de unge træ.

•Overførsel til en 16-ounce kop fyldt med en blanding af pottemuld jordbund og blad littler eller blad kompost i slutningen af maj. På dette tidspunkt, kan du holde dit træ udenfor på alle tidspunkter, mens du stadig at sikre jordbunden er altid fugtige. Du kan bruge milde gødning i denne fase, hvis du gerne vil have.

•Relocate dit træ til en 32-ounce container fyldt med den samme blanding efter det andet sæt af blade vokse. Mens du overfører det, tjek main (tap) roden for at sikre det er hvidt og sundt udseende. Give afløbshuller og fortsætte med at holde jorden fugtig.

•Shift dit træ til dens endelige hjem i falde. Hvis du har hjorte i området, fortsat at omgive det med hegn indtil dens blade er over græsning niveau. Du kan også vente med at plante det indtil næste forår ved at placere træet i et beskyttet område, som en garage eller kælder, over vinteren samtidig holde jorden fugtig og temperatur mellem 20 til 30 grader Fahrenheit. Ligesom agern skal voksen træer mindst 1000 timer af lave temperaturer til at vokse korrekt.

Tips & advarsler

  • Vælg krypteringstypen eg baseret på din klima. Vælg oaks, som allerede vokser godt i dit område. PIN egetræer er modtagelige for visse sygdomme, så undgå beplantning dem.
  • Hvis din jord bliver for tør, eller du bemærker pande blad kanter eller steder, fordybe hele anlægget i vand indtil boblerne stop. Det rehydrates anlægget og bringer enhver toksiner i rødderne fra dehydrering eller overskydende gødning.
  • Tage træets endelige størrelse, over og under jorden, i en betragtning i den endelige udplantning. Ikke plante for nær huse, andre træer, indkørsler eller fortove.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com