Sådan Unclog et brusebad afløb med en slange

November 30

Bruseren indsamler ofte snavs partikler og andre elementer, der fører til tilstoppede afløb. Hvis du vil fjerne de træsko, du vil bruge noget op sikkert for afløbet men effektiv i at bryde den blokering, der forhindrer dit afløb fra tømning korrekt.

Instruktioner

•Plunge afløb til at løsne op for blokeringen. Da det kan virke lidt uhygiejnisk at bruge dit toilet stemplet i dit brusebad, er det nok bedst at købe en separat toilet stemplet, eller bruge en miniature stemplet, der er designet til brug på mindre afløb i stedet for toilet skåle. Disse små stempler kan findes i enhver hardware eller hjem forbedring butik samt nogle supermarkeder. Placere stemplet over midten af afløbet og fordybe sig i omkring 10 sekunder. Skylle varmt vand gennem afløbet, og Gentag det kaster hvis nogen blokering er fortsat.

•Skub et rør slange ned dit afløb til at bryde op vanskeligt blokering. Slangen er formet lidt ligesom en slange, og når du skubber slangen ind i afløbet du vil føle slangen ramte på blokering. Skub langsomt slangen frem og tilbage indtil det føles som om blokeringen er blevet brudt apart. Skyl varmt vand ned i afløbet, og Gentag hvis blokering forbliver.

•Rengør afløbet ugentligt at reducere oprustning. For at bryde op tilstoppede rester, desinficere og deodorize afløbet alle på samme tid, hæld ca 1 kop bagepulver efterfulgt af 1 kop hvid eddike i dit afløb. Bagepulver deodorizes og renser mens eddike disinfects. Når de to ingredienser er kombineret, de reagerer og skum, som er sikkert for dine VVS system men effektiv i clearing væk fra væggene af dine rør samt eventuelle rester der er årsag til blokering. Lad blandingen arbejde gennem afløbet for omkring 30 minutter, hæld derefter ca 1 gallon kogende vand ned dit brusebad afløb.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com