Hvordan at reparere en ABS rør fælles

November 30

Hvordan at reparere en ABS rør fælles

ABS (acrylonitril butadien styren) er en hård sort plast, som bruges i fremstilling og installation af husholdningernes kloak og vent linjer. Dele af rør kommer i 8 fods længder, og slutte sig til hinanden med ABS koblinger og ABS cement. Koblingerne kommer i 30, 45, 60, 90 og 180 graders vinkler. Når cement hærder (som tager kun sekunder) kan en brudt ABS fælles kun fjernes ved at skære det fra rørledningen. En ny kobling er derefter installeret i sin plads i kloakledning.

Instruktioner

•Mark ABS rør ind i hver side af koblingen 6 inches fra hvor rørene indtaste koblingen. Skære hele vejen igennem begge rør på mærkerne med en håndsav. Skære lige. Kassér den brudte kobling. Fjerne alle grater fra røret nedskæringer med en hobbykniv.

•Applicer ABS cement omkring ydersiden af både eksisterende rørender. Derefter cement en inde i slutningen af to lige (180-graders) ABS koblinger. Hurtigt skubbe cementeret enderne af koblinger på rørender, holder dem i position i fem sekunder, mens cementen tørrer.

•Skub 8 tommer (eller længere) dele af ABS pibe i hver ende af en ny ABS kobling (med den samme vinkel som den gamle brudt kobling), ved hjælp af ingen cement på dette tidspunkt. Hold den nye kobling og rør sektioner i position mod de eksisterende skære rørender, og mærke på hvert rør det sted, hvor de træder den nye installeret koblinger (hvor langt de vil indtaste hver kobling inlet tillader).

•Tag afsnittene nye rør ud af den nye kobling, og skære begge rør ved mærkerne. Fjern eventuelle grater. Anvend ABS cement til en udenfor udgangen af både nye rør, og indvendigt ender af den nye kobling. Skubbe røret ender i koblingen og holde på plads i fem sekunder.

•Cement den anden slutter de nye rør, og de resterende indersiden ender ud de installerede lige koblinger. Skubbe røret ender i de lige koblinger, og holde på plads i fem sekunder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com