Sådan laver du dine egne klud fortelt

December 1

Sådan laver du dine egne klud fortelt

Solsejl er en god måde at skygge en område. Uanset om det er et vindue eller dør, behøver du ikke mere end en måde at ramme dit fortelt og ordentlig klud materiale. Installere dit fortelt, ved hjælp af simple husholdning værktøjer, og projektet er afsluttet i en dag. En lille fortelt er egnet til en dør eller et vindue og lille nok ikke få brug for ekstra støtte.

Instruktioner

•Measure bredden af det område, du skal dække. Tilføj 12 flere inches for at dække en 6-tommer drop på begge sider af sejlet. Måle længden af projektet og tilføje en anden 2 inches for hems. Købe tunge lærred materiale til at matche denne måling.

•Measure for faldskærm materiale at line fortelt--for at skære varmen. Målingen er den samme som lærred, men uden ekstra 6-tommer overhæng på hver af de to åbne sider. Bruge dameskrædders kridt til at markere en linje inde i 6 tommer udhæng. Dette er, hvor lineren vil vedhæfte.

•PIN de faldskærm materielle højre side sammen til forteltet lærred på de markerede linjer. Søm de to sider og vende liner og lærred til at danne en tube. Sy en anden søm ca 1 1/2 inches i hver side – svarende til diameteren af de plastrør. Sæt rør og mark, hvor de ender på forsiden af stoffet.

•Drej liner stof og den ydre lærred i at danne en hem på den markerede linje hvor polakkerne ende. Top søm tæt på kanten, langs den forreste, vedhæfte lineren til lærredet og luk enderne af røret rør.

•Drill et hul bredden af rør hele vejen igennem 2 x 4 stykke af færdige cedertræ. Dette vil holde ende af pipen og give fortelt polakkerne nok støtte hvis sejlet ikke er alt for bredt eller langt. Bruge træ skruer vedhæftes cedertræ til ydermur hvor sejlet vil være. Put en dråbe af træ lim i hver skrue hul for bedre hold.

•Drej i og hem de rå kanter på bagsiden af fortelt, undtagen hvor rørene går. Skub rørene på lærred rør og drej disse kanter inde sted en smule lim til at sikre de rå kanter af stoffet. Liberalt sted trælim i de to støtte huller boret i cedar, og Indsæt den plastrør. Hvis det er nødvendigt, give støtten, pipe mens limen tørring.

Tips & advarsler

  • En anden måde at line på verandaen er at bruge den samme stof både inde og ude, men bringe det hele vejen til overhæng. Når solen er falmet toppen, kan du enkel flip materiale og få et par flere år ud af forteltet.
  • Hvis sejlet er især lange eller brede, skal du knytte en 45-graders bandage mellem væggen og støtte rør.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com