Hvordan man genkender en sort enke edderkop

December 1

Hvordan man genkender en sort enke edderkop

Kvindelige karakteristiske udseende og giftige bid gør sorte enker én af de mest berygtede arter af edderkopper. Sorte enker er medlem af familien Theridiidae af edderkopper. De får deres navn fra den tro, at hunnerne forbruge hannerne efter parringen. Bid af kvindelige black widow er meget giftigt og kan være dødelig for børn og ældre. Lære at genkende sorte enker kan hjælpe dig med at slippe et område af angreb eller undgå at få lidt.

Instruktioner

•Observe spider's farve. Black widow edderkopper spænder fra blank sort til mørk brun. Den kvindelige sort enke er sort og har normalt to tilsluttede markeringer på sin mave, der er lyse rød og ligner et timeglas. Nogle gange markeringerne er kun pletter eller pletter, og nogle hunner kan have ingen markeringer på alle. Hannerne er mørkebrun med røde pletter og hvide pletter på deres ryg.

•Notice størrelsen af edderkoppen. Kvinde black widow's krop er omkring en halv tomme lang; herunder dens ben, hunnen er omkring 1,5 inches lang. Dens mave er betydeligt større end hovedet. Mandlige sorte enker er omkring halvt så store som hunnerne.

•Undersøg spider's web. Black widow edderkopper væve en uregelmæssig web. En fod i diameter, web ofte vises normalt ujævn eller sammenfiltrede. Hunnen forlader sjældent på nettet. Det hænger hovedet i web, afslørende dens røde markeringer--som tjener som en advarsel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com