Hvordan man forebygger creosot i Stovepipes

December 1

Creosot er et uundgåeligt biprodukt af brændende træ i din ovn eller kogeplade. Som træ smolders og temperaturer øge, er gas frigivet og gennemført stovepipe eller skorsten sammen med røgen. Når disse gasser begynder at køle ved temperaturer under 250 grader Fahrenheit, begynder de at liquefy. Denne væske så størkner i hvad er kendt som creosot; et stof, der ikke kun træsko stovepipe men er også meget brandfarligt og kan forårsage skorsten brande. Creosot er ikke 100 procent kan forebygges, kan du tage skridt til at minimere dens dannelse.

Instruktioner

•Rengør stovepipes mindst én gang om året, helst i foråret efter den er varm nok til at lukke komfuret for år. Bruge en skorsten pensel med en udvidelse håndtag til at rense hele røret. Du kan opnå dette fra tagterrassen eller ved afmontering rør fra ovnen og rengøring fra neden. Ved regelmæssigt at fjerne creosot, kan du forhindre større oprustning.

•Opret en lille hot ild i komfuret mindst en gang om dagen i sæsonen fyring. Åbn ovnens udkast til og dæmper at lade ilden brænde kraftigt i ca 45 minutter. For resten af dagen og natten, skal ilden brænde rask, således at flue fastholder en temperatur over 250 grader Fahrenheit. Ulmende brande og lave temperaturer føre til større kondens og flere creosot.

•Gather dit brænde foran fyring sæson og gør det muligt at sæson. Hårdttræ er den bedste træ til brændstofpåfyldning en brændeovn. For at sæson det ordentligt, stak det således at det er udsat for vinden. Dette vil hjælpe med at tørre træ. Generelt, bør træet sæson for en til tre måneder. Våde eller unseasoned træ holder mere vand, hvilket betyder mere røg, flere gasser og mere creosot. Ved afbrænding tørt løvtræ, vil du minimere creosot.

Tips & advarsler

  • Hvis det er nødvendigt, leje en professionel Skorstensfejeren til at inspicere og rense din stovepipes.
  • Sørg for at rengøre stovepipe helst du bemærker creosot har bygget til en tykkelse på over 1/8 til ¼ - tommer. Dette betyder, at du bliver nødt til at inspicere stovepipe flere gange hele sæsonen for at observere ophobning af creosot. Du kan også registrere en stor ophobning af creosot ved dens duft. Creosot besidder en ubehagelig, sur lugt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com