Sådan Set Up en grøntsag landbrug projekt

December 1

Sådan Set Up en grøntsag landbrug projekt

Opsætning af en vegetabilske farm er en stor sideprojekt og en måde at tjene nogle ekstra indkomst. Uanset om du ønsker for at starte en lille baggård plot eller en operation, der strækker sig over flere hektar, kan plantning og dyrkning af grøntsager være en berigende oplevelse. Grøntsager kan sælges gennem en række forretninger, herunder farmers' markets, lokale restauranter og området naboer. For nogle grøntsagsproducenter, vil den største udfordring være at finde nok tillable land til at starte projektet.

Instruktioner

•Indstil dit marked. Hvor vil de sælge dine grøntsager? Farmers' markets tilbyder lokale producenter mulighed for at have deres produkter ses af offentligheden. Overveje at kontakte lokale butikker eller restauranter til at forhøre sig om engros muligheder. Selv kan du oprette en vejsidebombe stand. Ser op de lokale regler og bekendtgørelser vedrørende sælger grøntsager offentligt.

•Find jord at dyrke grøntsager. Et mindre projekt kan startes i baghaven, men større operationer kan kræve leje jorden fra en anden. Jorden skal være egnet til den påtænkte afgrøde.

•Forbered jorden til plantning. Dette kan gøres med en hakke til et mindre projekt eller en plov hvis afgrøden består af flere hektar. Det kan være nyttigt at betale en lokal bonde at pløje og disk jorden for dig, hvis du har tænkt dig at plante et stort komplot.

•Tilføj gødning til jorden i et beløb, der er relevante for typerne af grøntsager, der dyrkes. Målet for en pH-niveau, der passer bedst til et flertal af planter. Du kan også gødning sektioner af plottet tungere end andre at bedst opfylde behovene hos særlige planter. Du kan beslutte at få jorden testet for at bestemme pH i jorden og ved, hvordan man bedst justere det. Du kan sende en prøve til et lokalt landbrug forlængelse agent til at opnå dette.

•Plant hver type frø efter de betingelser, der er mest hensigtsmæssigt, herunder tid af året, plantning dybde og plantning tæthed. Det er generelt bedst at plante i rækker, der skal gøre den bedste brug af den tildelte plads. Markere hver række med et tegn til at angive typen af vegetabilsk plantet.

•Weed og overrisle grøntsager efter behov, som de vokser. Pluk dem når vejret er køligt for at holde dem friske eller lige før du har til hensigt at sælge dem. Gemme grøntsager i et køleskab eller en køler før sælger dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com