Hvilken slags frugttræ kan jeg plante i min gård?

December 2

Dwarf frugttræer er perfekt til en baggård haven. Disse træer vil nå ikke mere end 15 fødder i højde, kræver lidt plads til at vokse og producere frugtavlsplanter tidligere end standard-størrelse frugttræer.

Apple

Dværg æbletræer er nemme at passe og efter tre år vil de give op til to skæpper af æbler hvert år. Næsten hver race af apple kan blive væksthæmmede.

Kirsebær

Dværg kirsebær træer er bedst kendt for deres duftende forår blomster. Kirsebær de producerer er sød og lækker og er bedst at bruge i tærter og syltetøj.

Pære

Dværg pæretræer begynder at producere frugt efter tre år og give dig en skæppe pærer hvert år. Pear tree har smukke blomster, der vil lyse din have i foråret.

Fersken

Dværg fersken træer er normalt under 7 fod i højden og er let vedligeholdes. Beskæring kan ske fra jordoverfladen. De er kendt for at producere ferskner det første år efter plantning.

Blomme

Dværg Burbank blommetræer tilpasses nemt de fleste klimaer og vækstbetingelser. De giver en lækker rød - og gyldne-flået blomme, der er fremragende til at lave syltetøj eller gelé.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com