Hvad er den bedste gødning for Pachysandra?

March 3

Vortemælk (Pachysandra spp.) er en nem bunddække til at vokse under træerne i den tempererede USA. To af de mest almindeligt dyrkede arter er Allegheny Vortemælk (P. procumbens) og japansk Vortemælk (P. terminalis). Begge trives i delvis til fuld skygge i nogen frugtbar, ikke-basisk jord, der ikke er knastørre. De vokser moderat langsom, udsende stilk som jordstængler, og oprette en 8 - 12 tommers grønne tæppe.

Plantning Site

Plante Vortemælk i en frugtbar, smuldrende-teksturerede jord, der er rig på organisk materiale; disse vilkår efterligner den naturlige habitat af skove i det østlige USA eller Østasien hvor Vortemælk vokser vildt. Rådnet blade, kompost eller godt rådnet gødning giver spor næringsstoffer og bidrage til at bevare fugt i jorden. Løbende blad drop og andre planterester i år øge humus i jorden, og mindske behovet for syntetisk kunstgødning.

Befrugte for løv

Selvom pachysandra planter producerer små klynger af hvide blomster i slutningen af foråret, forbliver deres vigtigste ornamentale funktion de stedsegrønne blade. Derfor, enhver gødning produkt med en afbalanceret formulering, såsom 8-8-8 eller 12-12-12, tilstrækkeligt. Undgå gødning, der er alt for rige i fosfor, som fremmer blomstrer.

Normalt opretholder den gødning du anvender omkring buske og træer Vortemælk nedenunder dem fint. Anvendelse af gødning i sene vinter tidlige forår før nye vækst starter.

Følge anbefalede dosering

Da Vortemælk vokse under træer, som stærkt konkurrerer om vand og næringsstoffer, findes de ofte i tørre muldlag. Uanset hvilken gødning produkt du bruger, skal du følge de anbefalede dosis priser. Ikke over befrugte træer og buske blot til fordel for plantedækket. Salte findes i goedninger kan brænde blade og rødder, især hvis du anvender gødningen, når jorden er tør. Overrisle jorden dybt efter du gøde, da flere jordfugtigheden er påkrævet for at udligne rødder absorption af gødning salte.

Tips

Selv om spredning nogen generelle formål, langsom frigivelse gødning på toppen pachysandra er normalt passende, en jord test giver mere specifik indsigt i den ernæringsmæssige sammensætning af de havejord. Hvis jorden allerede indeholder masser af organisk materiale og en naturlig overflod af kvælstof, fosfor og kalium, skal du ikke befrugte hvert år. Hvis du befrugte Vortemælk og vækst er stadig langsom eller gullige, øge kunstvanding for at fremme sundere planter, i stedet for vilkårligt hælde mere gødning på jorden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com