Hvordan til at befrugte et Washingtonia Palm

December 2

Der er en række forskellige sorter af den populære Washingtonia palm. Washingtonia filifera, mere almindeligt kendt som ørken palm eller Californien palm, er begunstiget af hjem anlægsgartnere på grund af sin relativt kompakt form og langsom vækst. Dens fætter, Washingtonia robusta, er langt højere og mere slank. Begge har samme ernæringsmæssige krav.

Instruktioner

•Plant Washingtonia palmer i veldrænet jord og dybde bare et par inches under det punkt, hvor de skud og rødder--opadgående og nedadgående vækst - interface. Dette kan være lige over rodknolden i container-dyrket palmer. Korrekt plantning og dræning tillade håndfladen Washingtonia til at absorbere næringsstoffer leveret af befrugtning mere effektivt.

•Tag turf græs inden for 30 fødder af din palmetræ eller planlægger at gøde det med det samme specialiserede palm gødning du vil bruge til dit træ. Almindelige turf gødning kan beskadige din palm tree af leverer høj kvælstof, dermed tilskynde vækst men fratage træet til brug for kalium.

•Vælg en gødning mærket som en "palm særlige" eller en med anbefalede nøgletal af kvælstof (N), fosfor (P), kalium (K) og magnesium (Mg) den ideelle forhold mellem disse elementer er 12-4-12-4. En kornet formel med langsom frigivelse egenskaber er bedst. Mens de fleste græs græs eller all-purpose gødning består af forskellige blandinger af de tre første elementer, magnesiummangel er fælles i håndflader og kan være fatal for træet så er inkluderet i standard palm formler samt.

•Rundsending 1 lb. gødning pr. 100 kvadratfod over et stort område omkring og under kronen af dit træ, være omhyggelig med ikke at mound gødning, især inden for stammen. Det er bedst at begynde befrugtning mindst en fod fra stammen. Palm rødder kan forlænge op til 50 fod fra stammen så selv tørv græs i et område, der er så bred og ud over drypper linje af kronen skulle blive befrugtet med palm formel. Befrugte på denne måde tre til fire gange i løbet af vækstsæsonen mellem begyndelsen af April og begyndelsen af August.

Tips & advarsler

  • Ikke befrugte din nyplantede palmer, indtil den første nye spyd vises.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com