Hvordan kan jeg Defog isoleret Windows?

December 2

Hvordan kan jeg Defog isoleret Windows?

Selv hvis du rense din windows, skal de undertiden restaurering eller pleje. Hvis du bemærker at en dobbelt-paned eller isolerede vindue er tåget eller har vist tegn på fugt mellem ruderne, er det tid til at gendanne den. Fugt mellem ruderne er den første fase af vinduet fiasko. Det betyder, at vinduet er tæt på slutningen af sin levetid.

Instruktioner

•Kontrollér vinduet for at afgøre, om vinduet er tåget eller hvis fugt der kører ned vindue (kaldet floden sengetøj). Kontroller vinduet for silica haze, i stedet for fogginess. En tåge eller film på vinduet er uoprettelig. Dette er synligt forskelligt fra fogginess. DIS ikke ændrer sig med vejret, ikke har vand drypper ned indefra, og det normalt ophobes "sne-flager" på vinduet.

Kortindgangsdør et vindue restaurator i dit område, der kan tilbyde henvisninger, fotos af restaureringsprojekter og én der kan garantere, at deres proces kan fjerne 70-80 procent af overfladeskader. Denne proces vil forhindre yderligere skade på vinduesglas.

Gendanne vinduet. Erstat ikke det. Hvis et vindue restaurator foreslår at erstatte vinduet, overveje en anden restaurering selskab. Windows har ikke brug for udskiftning på grund af denne betingelse. Restaurering selskab vil komme til dit hjem og foretage en meget nem proces.

•Tillad restaurering selskabet at bore to små huller i hjørnerne af vinduet. På grund af kondens opbygge, skal fugt fjernes. Selskabet vil derefter bruge en speciel værktøj og defogging rengøringsmiddel til at rense indersiden af vinduet.

•Next, lille ventiler skal installeres i huller til at holde fugten fra at vende tilbage til indersiden af vinduet.

Tips & advarsler

  • Tjenesten til gendannelse af vinduet vil koste langt mindre end at have vinduet erstattet. Hvis en restaurering selskab forsøger at overbevise dig, at udskifte vinduet er billigere, få en second opinion.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com