Hvad der forårsager et pæretræ ikke at få pærer?

September 21

Hvad der forårsager et pæretræ ikke at få pærer?

Et pæretræ kan være en kilde til frustration, snarere end friske råvarer, når det mislykkes at sætte frugt. En mangel på frugt på et pæretræ på høsttidspunktet kan være vejledende for sundhedsproblemer. Bestemmelse af årsagen til pæretræs manglende evne til at producere er nøglen til at sikre træets sundhed og kommende pear afgrøder.

Alder

Alder af pæretræ er nøglen til sin produktion af frugt; meget unge pæretræer er ikke store eller modne nok til at producere frugt. Deres grene er ikke stærk nok, og træerne, selv er ikke gammel nok til at reproducere. De fleste pæretræer begynde at producere frugt, når de er omkring 3 til 5 år gammel, selv om alderen kan variere afhængigt af pære kultivar.

Bestøvning

Pæretræer skal være krydsbestøvede at producere frugt; uden bestøvning, pæretræ kan nå løbetid, men det vil ikke producere pærer. Krydsbestøvning betyder, at der skal være to pæretræer af forskellige typer inden for aldersgruppen af produktivitet plantet tæt på hinanden, især i en have. Colorado State University udvidelse anbefaler plantning bestøver træer hver 60 til 120 fod i en plantage de bedste bestøvning resultater hvert år.

Beskæring

Den rette beskæring af pæretræer er afgørende for deres sundhed og produktion af pærer. Pæretræer producere mere blomster på ny vækst og producere færre blomster på vækst, der er overfyldte, syge eller på anden måde beskadiget. Beskære pæretræ i det tidlige forår til at fremme ny vækst. Nedskæringer, Beskær en gren tilbage til det sted, hvor det slutter sig til træet er mest effektive til at producere frugt, ifølge Penn State University forlængelse.

Overdreven befrugtning

Overskydende gødning rundt i bunden af et pæretræ har potentiale til at standse træ fra producerer pærer senere i sæsonen, Penn State forlængelse. Græsplænen gødning anvendes indenfor 5 fod af området er omfattet af kronen af pæretræ vil blive taget af træet, og overskydende gødning bidrage til dehydrering og beskadige pæretræ i vækstsæsonen. Alvorlig skade forhindrer vækst af pærer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com