Spa pumpe er ikke i orden

May 29

Spa pumpen er sandsynligvis de hårdest arbejdende stykke udstyr i et varmt karbad. Du kan diagnosticere spa pumpe problemer ved at placere din hånd over jets at se Hvis vandet kommer. Høj eller vibrerende pumper kan også indikere et problem. Du skal altid rette pumpe problemer inden du bruger dit spabad. Undlade at rette et mindre problem kan resultere i en større, og øge omkostningerne for reparation.

Instruktioner

•Forbind-prime spa pumpe. Sluk for strømmen til din spa og derefter tænde den igen efter 60 til 90 sekunder. Tjek din spa at sikre pumpen starter til prime. Cirkulere gennem nogle forskellige indstillinger for at sikre pumpen fungerer korrekt.

•Bleed luft fra spa's interne VVS. Åbne adgangspanelet for at udsætte pumpe og spa VVS. Åbn den luftsluse ventil og bløder luft, indtil vandet kommer. Lukke ventilen og tænde spa pumpen for at sikre, at det er i orden.

• Rengør eller Erstat filteret spa. Ser for store mængder af gunk eller vragrester i spa hulske, der begrænser vandet flyde ind i pumpen. Kontrollere eventuelle andre vand indtagelse steder i spabad til at sikre, at de er tydeligt af vragrester.

Kortindgangsdør en reparation selskab spa fabrikanten anbefaler. Beskrive de problemer du har med pumpen for at sikre reparation personen har de korrekte værktøjer og dele tilgængelig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com