Døde toppe på Evergreens

September 23

Den lyse grønne blade af mange stedsegrønne træer og planter lyser op landskaber året rundt, hvilket gør dem optimale valg til at fremhæve dit hjem hele året. Hvis du finder i toppen af din evergreens er tør, falmede og brune, er dine planter mest sandsynligt lider af vinteren udtørring, som kan ødelægge udseendet af dit landskab og kan være den første antydning af større problemer i din landskab.

Symptomer

Vinter udtørring forårsager browning, tørre blade på en evergreen plante. Skaden er mest mærkbar på yderkanten af planten, især øverst og ydre spidsen af grenene. Skader kan variere fra bare et par nåle eller blade til fuld død af flere filialer eller tørre pletter på hele træet. Selvom de fleste af skader, der finder sted om vinteren, kan du ikke mærke de døde områder, fordi det tager lang tid for blade mister sin grønne farve.

Årsager

Vand tabet årsager vinter udtørring. I tilstanden hvilende vinter mister træet naturligt vand gennem løvet, der ikke slipper ud som det gør i andre planter. Selvom træerne ikke vokser aktivt, udfører de stadig fotosyntese og metaboliske handlinger, der forårsager dem til at bruge op vand. Når planten bruger mere vand end det absorberer fra den frosne jord, er resultatet udtørrede udseendet af vinteren udtørring. Det vil være mere fremtrædende på områder af træet, som står over for høj vind eller en varmekilde som en bygning eller gaden.

Behandling

Supplere vand evergreen plante modtager med en sprinkler eller slange. Husk, at vinteren er langt tørrere end foråret, så hvis du bemærker symptomer i foråret og regnen har pillet med ændringen af sæsoner, dit anlæg nu kan modtage passende vand. Supplere kun nødvendigt, da for meget vand kan beskadige rødderne. For at fjerne de døde områder, beskære de døde grene væk efter nye vækst har spiret i foråret. Du skal fjerne afsnittene døde, da disse er åbne døre for insekter og svampe. Over tid, vil træet udfylde de manglende områder med sund ny vækst.

Forebyggelse

Vand evergreens med 1 tommer vand pr. uge efter behov, hvis Nedbøren i din region ikke giver denne fugt. I efteråret før vinteren fryse sæt i, vand evergreens til en dybde på 18-24 inches en gang om måneden. Når jorden fryser, vil denne overskydende vand hjælpe træerne undgå udtørring. Om vinteren, vand træer med 1 tommer vand når som helst jorden tør for mere end 24 timer. Endelig, anvende en 3 - til 4-tommer lag af økologisk barkflis i en 3 - 6-fod diameter omkring evergreen til at hjælpe jorden bevare fugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com