Hvordan dyrker jeg Pine & grantræer?

June 1

Hvordan dyrker jeg Pine & grantræer?

Fyr (Pinus spp.) og Ædelgran (Abies spp.) træer er stedsegrønne nåletræer træer. Disse typer af træer producerer kegler og grønne nåle. Nåletræer nå 4 til 100 fod høje og har dybe tryk rødder. Rødderne tap tillade træer at nå for fugt og overleve tørke. Fyrretræer og fir er vokset til læhegn, accent træer, foundation planter, støj skærme, planter rundt om parkeringspladser og træer for highway median områder. Fyrretræer og graner er meget tilpasningsdygtige til en bred vifte af jordbundsforhold og miljøer.

Instruktioner

•Dig bunden til dybden af 2 fødder med en skovl til at løsne jorden i en god dræning område. Nåletræer kan ikke lide at vokse i stillestående vand. Plads træerne ud, således at de har plads til at nå modne størrelse. Arbejde en 6-tomme lag kompost i jorden to gange diameteren af klump. Grave et hul på størrelse med klump og plante træet.

•Kapacitet den unge fyr og grantræer én gang om ugen indtil de når deres andet år. Efter træer andet år, er de etableret og betragtes som tørke tolerant. Træerne er på stadiet, hvor de kan leve af regn i det meste af året. Vand kun i uger med ingen nedbør i løbet af vækstsæsonen, når træerne er etableret.

•Spread 4 til 6 inches af barkflis omkring bunden af gamle og nye træer. Dette reducerer vandtab fra jordbund og weed vækst. Mulching gør det sværere for andre planter til at konkurrere med træer for jordens ressourcer. Bruge fyrrenåle eller fir nåle som barkflis. Nålene vil nedbryde og nære jorden omkring træerne.

•Spread 2 pounds af 10-10-10 langsom frigivelse gødning for hver 1 tomme af trunk diameter over en 100 m² stor område. Unge træer behøver ikke befrugtning, da det forårsager svag vækst. Start din fodring tidsplan det andet år efter plantning i løbet af foråret, lige som ny vækst begynder.

•Prune væk døde eller brækkede grene i foråret, mens pine og grantræer er stadig sovende. Årlig beskæring er ikke nødvendig for træer til at holde faconen.

Tips & advarsler

  • Fyrretræ og Gran nåle har tendens til at ændre farve i efteråret, som de modnes. Dette sker primært til nåle på indre af træerne. Efterår farveændring er en naturlig tilstand for nåletræer og ikke et tegn på, at træet er ved at dø.
  • Grantræer støbt tættere skygge end fyrretræer. Dette medfører græs og planter til at dø under fyrretræerne, hvor skyggen falder.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com