Skygge træer for den sydøstlige Region

June 2

De varme, fugtige somre i sydøst gør skygge træer en landskabspleje påkrævet i mange sydlige værfter. Ud over at give skygge, kan træer reducere støj, blokere vinden, forbedre luftkvaliteten og reducere jorderosion. Når du vælger en skygge træ, overveje størrelsen af træet ved modenhed og kigge efter hårdfør, sygdomsresistente arter, der er tilpasset til dit område.

Oaks

Mange naturligt hjemmehørende arter af eg er vokset som skygge træer i yards og parker i hele sydøst. Pin-eg er et relativt hurtigt voksende træ, der når højder på ca 60 fod. De nederste grene af pin eg har tendens til at hænge nedad og de midterste grene vokse vandret fra stammen. Overcup eg, Shumard eg og kastanje eg er alle hurtigvoksende, sygdomsresistente arter, anbefales til den sydøstlige del af eksperter på International Institute for naturresurser. Shumard eg er begunstiget for sin røde falder løv og brede, ovale krone.

Rød ahorn

Selv om mange ahorn træer er bedre egnet til koldere, nordlige regioner, er rød ahorn en hårdfør skygge træ, der er hjemmehørende i sydøst. Dette træ vokser ca 50 til 70 fod høje med en lys grå kuffert, der udvikler Render og højderygge, som træet modnes. Rød ahorn tilpasser sig godt til både cool, bjergrige områder og varm, kystområder. Hurtigtvoksende sorter, der producerer pålidelige røde eller gule efterår blade omfatter oktober herlighed, rød solnedgang og efteråret flamme, ifølge eksperter på Virginia Cooperative forlængelse.

Bald Cypress

Den skaldede cypress er en hårdfør, fleksibel træ, der er sygdom og insekt resistente. Dette træ kan vokse til højder på over 100 fødder og har et bredt, afrundede eller pyramideformede krone. Det vokser godt i kystområder og er velegnet til våd, Sump-lignende betingelser. Den skaldede cypress er en løvfældende træ med flagrende blade, små runde kegler og fibrøst, rødbrune bark.

Sydlige Magnolia

Den sydlige magnolia er en moderat hurtigtvoksende træ, der foretrækker den semi-tropiske klima og fugtig, sumpede områder i den sydøstlige kyst Plains. Dette træ er ofte brugt som en prydplante skygge træ overalt i den dybe syd. Den sydlige magnolia bærer store, duftende, cremet hvide blomster og blanke, stedsegrønne blade. Den tykke, læderagtige blade producere tætte skygge. Dette træ vokser ca 60 til 80 fod høje og bør plantes i et område, der giver plads til træet for at sprede.

Ikke-hjemmehørende arter

Selvom landskabspleje med hjemmehørende arter foretrækkes som regel, er flere ikke-hjemmehørende træer almindeligt anvendt som skygge træer i hele sydøst. Den kinesiske pistache er en hård, tørke-tolerante træ, der bærer røde eller orange blade i efteråret. Lacebark elm eller kinesiske elm er en hårdfør tree med særprægede eksfolierende bark, der skaber usædvanlig orange, grå, grønne eller brune pletter på stammen. Den japanske zelkova er en hurtigt voksende træ, der ligner elm, men er modstandsdygtig over for hollandsk elm sygdom. Træet har glat grå bark og vokser til højder på 50 til 80 fod.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com