Sådan tyverialarmer-Proof din lejlighed mens du er på ferie

June 3

De fleste mennesker tage en forlænget ferie og næ - det er en god chance for at komme væk og lade tanker og bekymringer bag. Men ved at planlægge en ferie, er det vigtigt at træffe de nødvendige forholdsregler til at holde indbrudstyve væk fra et tomt sted. Kontrol af udstyr, er fortæller (og ikke fortælle) mennesker om turen og sætte lejligheden "på scenen" nogle starter strategier til at holde uønskede gæster væk.

Instruktioner

Forpakket automatiske timere og krog dem op til lys og noget, der kan være slået til for at gøre det ser gerne en person er hjemme. Indstille timere til at tænde ting i løbet af aftenen og sen aften timer, derefter sætte dem til at slukke elementerne hele natten, så det ser ud som folk har faldet i søvn.

•Drej radio på og sæt det til en snak station. Sæt den til en lav lydstyrke og holde det i en stue eller underholdningsområde, så det virker som om nogen ser eller lytter til en form for programmering.

•Apparatet må ikke offentliggøre ferien. Mens det har fået en hel del lettere at dele er hvad der sker i ens liv gennem online sociale netværk, taler om en ferie, hvor et hus vil være overladt unoccoupied til en vis mængde tid farlig.

•Apparatet må ikke påberåbe sig en hund til at holde et home safe. Selv om nogle hunde er god til at holde ukendte mennesker i skak, foretage en god indbrudstyv godbidder eller noget at distrahere hund fra sit job. En hund kan også nyde den ekstra vægt af en person, hvis det kun er markeret på af en vicevært hver par dage.

•Kontrollér dørene. De mest almindelige måder for tyvene at bryde ind i et hjem er gennem forsiden, ryg eller garageporte. Da en lejlighed har generelt kun en hoveddør, er det den eneste måde at komme end windows hvis på jordoverfladen eller en nederste etage.

Kontroller robusthed af døren og sørg for at låse, håndtag og andre komponenter fungerer korrekt. Døre lavet af metal eller massivt træ giver den bedste forsvar, siger Burglaryprevention.org. Spørg udlejer at foretage nødvendige ændringer, hvis sikkerhed er i fare.

Skal windows samt sikre låsene arbejder og de er forsvarligt lukket.

•Tell tillid til naboer om ferien. Bede dem om at lytte til eller rapportere eventuelle mistænkelige lyde fra den lejlighed eller mistænksomme personer, der kan være i nærheden af lejligheden. Tale med de mennesker der bor næste dør, så godt som ovenfor og nedenfor kan du hvis du kender dem godt, øger chancen for nogen vil høre en lyd, hvis lejligheden er opdelt i.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com