Baggård design for Kids

June 3

Baggård design for Kids

Baghaven er en plads til afslapning, underholdende og for børnene at lege. Basere dine design og landskab valg med disse aktiviteter i sind. Det er meget nemt at blive fanget i dit eget design. Overveje at bruge forbigående designelementer, som potteplanter træer og beplantning kasser, for at give plads til fremtidige ændringer, som dine børn vokser. Husk, at der er begrænsninger for din værftet plads, som kan forhindre dig i at have plads nok til dine børn til at spille eller andre aktiviteter. Lave kompromiser for at holde pladsen åben og funktionelle for alle.

Fælles græsplæne

Forlader baghaven open er den nemmeste og mest alsidige løsning til en stor familie eller lille gård. En fælles grønne vil maksimere den fulde plads på plænen og reducere risikoen for skade under leg, fordi græs er en naturlig pude. Møbler og legetøj kan være gemt i en mudder værelse, garage eller kaste--sparer plads. Denne indstilling er sikreste for familier med små børn og kæledyr. Vedligeholdelse vil være minimal, men nødvendig.

Udendørs værelser

Segmentere din udendørs plads til udendørs værelser med forskellige formål: åben legeplads, have og terrasse. Brug forskellige jorden belægninger for hver tilføjes til division. For eksempel, Giv terrassen en mursten base at afskrække play og stabilisere møbler. Separate områder med lave vægge eller potteplanter. Være på vagt over for markedsføring hårde gulve, møbler og udendørs madlavning udstyr i nærheden af legepladsen. Bruge en kort vej eller trin haven til yderligere separat spilleområdet fra underholdende områder.

Jungle Gyms og andre legesæt

En play sæt er en velkommen tilføjelse til mellemstore og store værfter, men kan være trange og usikre i små værfter. Installere legetårn fastholdelsen af fabrikanten anbefalede hærdetid, dybde og bredde for alle søjler og placering. Omfatte en "falder området" omkring legetårn at forhindre skade. Bruge ært grus, flis, barkflis, sand eller andet stof til at afbøde "fall område." Ært grus og gummi barkflis er de dyreste dæmpning muligheder, men de er de nemmeste at opretholde og sikreste at bruge. Træ barkflis, sand og andre naturmaterialer kan tilskynde uønskede skadedyr og kæledyr nægte.

Puljer

Som børn alder, en pool blevet en ønskede element i en baghave. Før du installerer en pool, overveje alle de sikkerhedsrisici, du gennemfører. Både i jorden og overjordiske puljer kan betragtes som en risiko for kvarteret børn. Skader, der opstår i og omkring din pool kan resultere i bøder og sanktioner for uagtsomhed--selvom offer indtrængen på tidspunktet for skaden. I-bassiner kan interferere med rør og el-ledninger. Spill over fra overjordiske puljer kan beskadige plænen og forurene i nærheden planter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com