Sådan måler propan Regulator pres

June 3

Sådan måler propan Regulator pres

Trykregulator af en propan systemet sænker højtryk den lagrede propan til et niveau, der er sikker for dens anvendelse. Propan, der kommer ind i systemet på for højtryk kan forårsage lækager eller beskadige apparatet brænder kontrol, der resulterer i brande eller eksplosioner. Propan ind i systemet ved for lavt et tryk kan resultere i en utilstrækkelig flamme. Når den regulerende myndighed eller dens dele er fjernet, eller når en ny ordning er installeret, regulator trykket skal være kontrolleret og alle nødvendige justeringer. Periodiske inspektioner af regulator, herunder pres kontrol, er nødvendige for sikker og korrekt drift af propan system. Udføre testen på anden etape, integreret totrins- og to - psi (dual pres) service lovgivere efter installation og pres test af rørsystem distribution med apparater forbundet og damp-rende kontrol afsluttet. Testen kan også udføres helst et problem er mistanke om på en første-trins regulator.

Instruktioner

•Sæt trykmåleren eller dial-overtryk målebæger på outlet test Tryk på anden etape regulatorer, integral to-trins lovgivere og to-psi regulatorer med en outlet test tryk. Vedhæfte manometer eller dial-gauge pres måleapparat i rør test tryk i to-psi regulatorer, der ikke har en outlet test tryk. Dette vil være downstream fra linje regulator. Alternativt, du kan bruge test tryk beliggende opstrøms af apparatet shut-off ventil for en to-psi regulator.

•Den, eller re-lys, de pilot-lys. Slå alle apparater til maksimal kapacitet.

•Læs flow pres på manometer eller dial-gauge presset måleapparat. Tilføje afstanden fra nul i begge kolonner i et manometer. Den anden fase eller linje regulator skal læse på 11-tommer vand kolonne (WC) med et minimum af halv apparater i drift. Propan levering pres skal være på eller over, apparatet input pres som angivet på mærkepladen af apparatets producent. Hvis det ikke er det, er der problemer med gasforsyningen, der ikke kan rettes ved at justere trykregulator. Check for utætheder. Kontrollér den korrekte størrelse regulator og rør. Kontrollere tilpasningen af output pres service tilsynsmyndigheders opstrøms.

•Sluk apparatet kontrolelementer til den slukkede position. Drej alle appliance ventiler til positionen lukket. Container ventilen vil holde åbent at holde Tryk på systemet.

•Læs lock-up-pres på manometer eller dial-gauge presset måleapparat. Du bør se en let tryk stige og derefter stigningen vil stoppe. Denne måling skal være højst 30 procent højere end flow trykket læsning fra trin 3.

•Fortsæt at observere lock-up trykket læsning i et minut. Hvis det fortsætter med at stige (fejler hen til låse op), er udskiftning af regulator nødvendige.

Tips & advarsler

  • Kontrollere lokale og statslige ordinancer for at bestemme, hvis du har brug for en licens propan professionel til at installere eller reparere propan systemer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com