Forskellige måder at plante agurker

June 3

Forskellige måder at plante agurker

Agurker producere en kontinuerlig afgrøde fra Midsommer indtil efteråret. De udskæring sorter gør fremragende valg til bordbrug, og sorten bejdsning er almindeligt valgt til konservesindustrien. Lære de forskellige måder at plante og dyrke agurker--for at hjælpe dig med at passe dem ind i din have, uanset tilgængelig plads. Agurker vokser godt i en række steder hvis Leveres med seks til otte timer med sol, god jord og korrekt vanding.

Haven senge

Agurker vokser traditionelt i haven senge. De vidtstrakte vinstokke af planterne kræver 2 fødder voksende plads, men mindre bush typer kan vokse i så lidt som 12 inches af plads. Agurker tolerere ikke omplantning godt, så de er typisk direkte-seedede i haven sengen. Hvis frøene er spiret indendørs, er det normalt i plantable tørv Potter, som disse minimere transplanterende forstyrrelse. Frøene spirer hurtigt-- og de første frugter er klar til høst i så lidt som to måneder efter spiring. Haven-dyrkes agurker kræver som regel 1 tomme af vand, der leveres når ugentlig. Kompost arbejdede i seng før plantning indeholder nogle næringsstoffer, men planterne udnytte en kvælstof-gødning ansøgning, når de begynder at producere vinstokke.

Container haven

Potteplanter giver mulighed for plantning, når der ikke er en stor haven seng tilgængelig til dyrkning af agurker. Container-dyrkes agurker trives på solrige altaner, terrasser eller inde i nærheden af et smukt oplyste vindue. En enkelt agurk planten vokser godt i en 12-tommer diameter pot, der er så dybt, som den er bred. Plante frø direkte i den voksende container, så der er ingen grund til at transplantationen senere. De mindre bush-type agurker vokser bedst i beholdere, som de ikke vil vokse fra den lille plads. Container planter kræver hyppigere vanding, typisk én gang dagligt, men op til to gange dagligt i varmt vejr. Hyppig vanding siver ned gødning fra jorden, nødvendiggør en ugentlig anvendelse af opløselige afbalanceret gødning fra juli indtil den endelige høst.

Lodret havearbejde

Espalier kan du vokse vining agurker uden at afsætte en stor plads til planterne. Lille espaliers lavet til potteplanter yde støtte i container haver, og større espalier systemer kan støtte en hel række af agurker i en garden bed. Plante agurkerne i bunden af gitter support. Som de vokser, binde vinstokkene til støtte. Agurker typisk ophold på vin som de modnes, men vinstokkene ikke klatre på espalier på deres egne. Høst af agurker, som de bliver kønsmodne forhindrer vinstokke bliver for tung for deres støtte. Trellised agurker kræver den samme mængde af vand og gødning som dem, der ikke understøttes.

Hængende kurve

Agurker plantet i ampler optager endnu mindre plads end i en jord-baserede container. Vinstokke af planterne hænge over kanten af kurven, så de er nemme at nå for høst selv om kurven hænger overhead. Hovedet plantageejere er også tilgængelige for agurk planter. Planterne dukke op fra bunden af beholderen i stedet for oppefra. Vælg kun de mindre agurk sorter, så de ikke vokser eller blive for tung til hængende kurv. Hængende kurve har lignende vanding og gødning behov som de dyrkes i jord-baserede containere. Kurvene kan kræve to gange daglig vanding hvis foret med sphagnum mos som mos væger fugt fra jorden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com