Hvornår man skal plante stjernekiggeren liljer

September 24

Stargazer liljer blev først udviklet handelsstøtte afskårne blomster af planten opdrætter på udkig efter en lilje med opad modstående blomstrer i stedet for den typiske nedadgående blomstrer. Indført i 1974, avlere fundet stjernekigger liljer er hårdføre og nemme at dyrke. Stargazer liljer til sidst fandt deres vej ind i hjemmet haver, hvor de er skattet for deres langvarige blomstrer og sød duft.

Hvornår man skal plante

Stargazer liljer pærer kan plantes i efteråret eller foråret. I efteråret, plante løg seks uger før den første frost at indrømme den pærer udvikler rødder, før jorden begynder at fryse. I foråret, plante så snart alle faren for frost er gået. Pærer vil blomstre samme år som de er plantet.

Plantning i containere

Stargazer liljer gøre vidunderlig container planter. Plant blomsterløg i midten til slutningen af foråret til midten af sommeren blomstrer. Brug en almindelig pottemuld og plante løg 5 inches dyb, afstand mellem dem 3 til 4 inches fra hinanden. Beholderen anbringes i et sted, hvor den får fuld sol.

Hvor man kan plante stjernekiggeren løg

Stargazer pærer ser bedst når de plantes i multipla af 3 eller 5. Disse er høje planter og skal være placeret mod midten eller bagsiden af staudebede. Vælg et sted med fuld til del Sol i godt drænet jord. Arbejde kompost eller godt rådnet gødning i de plantning sites før markedsføring pærer. Hvis du er plantning en masse pærer på samme tid, grave en grøft i stedet for enkelte huller.

Hvordan til at plante løg

Alle pærer har en top, hvor skuddene opstå og en bund hvor rødderne udgør og emerge. Stargazer lily toppe er lidt spidse og deres bunde er lidt fladtrykt. Hvis du ikke er sikker på skal hvilken ende gå op (tops) sted pærer på deres side. Plant blomsterløg 4 til 6 inches dyb og plads 6 til 10 inches fra hinanden.

Pleje af pærer

Stargazer liljer bør blive befrugtet med en 4-8-4 kommercielle gødning eller gødning formuleret for pærer, så snart skyder frem. Befrugte igen når knopper form. Liljer vil blomstre for 2 til 4 uger i midsommer. Så snart blomstrer fade fjerne dem så anlægget ikke vil sætte frø. Tillad løv til gul og begynde at dø tilbage før skære stænglerne til jorden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com