Hvor lang tid at spire en Petunia frø?

June 6

Hvor lang tid at spire en Petunia frø?

Med deres frilly, farverige blomster og evne til at tilpasse sig både containere og senge, er petunias haven hæfteklammer i sommeren. Vælge fra en vifte af farver, brogede eller fast, og størrelser, fra enkeltværelser til dobbeltværelser og selv miniaturer. Under optimale betingelser, petunia frøene spire inden for tre dage, men de kan tage så lang tid som 10 dage.

Instruktioner

•Fyld en børnehaven flade til inden for 1/4 tomme af rand med en frø-start jord mix. Disse er til rådighed i havearbejde Centre; generelt kan du vælge fra en jord-baserede blanding eller en soilless mix. Enten en er fint for petunia frø.

•Kapacitet blandingen indtil det har badet og vand løber ud af bunden af flat. Sæt flat side til at dræne fuldstændigt. Plantning mediet skal være fugtig, ikke klæg, når petunia plantefrø.

•Fyld en salt eller peber shaker halvvejs med sand og tilføje petunia frøene. Drys sand og frø blandingen over toppen af plantning mix. Dække ikke frøene.

•Anvend en dug flaske fyldt med vand til let tåge sandet og frø blanding, derefter placere flat i en gennemsigtig plasticpose. Forsegl posen og Placer det i et område, der modtager lys, men indirekte sollys. Posen bør fungere som et mini drivhus, så du ikke behøver sandsynligvis at vande frø. Hvis det viser sig, at jorden tørring, skal du bruge dug flasken for at tåge det med vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com