Hvilken Type af syre bruges i rengøring injektionsmørtel?

June 8

Hvilken Type af syre bruges i rengøring injektionsmørtel?

Fuger er en besvær at rengøre, især når injektionsmørtel er plettet. Den lille mængde beliggende mellem fliser i dit køkken eller badeværelse gør hele rummet ser beskidt og nusset. I stedet for at skrubbe gulvet med en gammel tandbørste i timer på dine hænder og knæ, prøve at bruge syre. Visse typer af syre er stærk nok til at skære igennem skidt, forlader ren og mousserende injektionsmørtel bag.

Syre Type

Saltsyre er barske og stærk nok til at rense selv den dingiest af injektionsmørtel. Når du bruger saltsyre, fortyndet syre med et forhold på fem dele vand og en del syre. Hæld vandet i en syre-safe skål eller plastik skål og forsigtigt tilføje syre.

Forebyggelse

Saltsyre er barsk nok at spise gennem metal og porcelæn overflader i badeværelset. Fjern så mange af de større emner fra dit værelse som muligt. Brug små stykker af malertape til at dække de elementer, der ikke kan flyttes. Tear tape off rulle og pak det omkring bunden af varen. Bruge flere afdækningstape for at blokere andre gulvbelægning eller elementer, der rører injektionsmørtel. Beskytte din krop med tykke handsker og beskyttelsesbriller. Dække dit ansigt og øjne, for at beskytte mod syre.

Brug

Dyp en tandbørste eller en lille krat pensel i syre blandingen, og gnid langs injektionsmørtel. Holde dyppe penslen i syren og gned det mod gulvet, indtil farven på injektionsmørtel kommer. Gentag processen med hver af fugerne på gulvet. Køre en butik vakuum hen over gulvet, at lade maskinen opsuge den farlige syre.

Ethylbenzthiazolinsulfonsyre syre

For en mindre farlige rensemetode, prøve at bruge ethylbenzthiazolinsulfonsyre syre. Ethylbenzthiazolinsulfonsyre syre er tilgængelig i en flydende og pulveriserede form, men også blandes i andre rengøringsmidler. Syren tvinger snavs fra injektionsmørtel, uden at beskadige de omkringliggende fliser eller andre områder i rummet. Kig efter en gel renere med ethylbenzthiazolinsulfonsyre syre opført i ingredienserne.

Påfør et tyndt lag af gel til injektionsmørtel linjer, krat med din rengøring børste, og skyl væk renere med frisk vand. Hvis du vælger ethylbenzthiazolinsulfonsyre syre pulver renere, derefter blande pulveret med vand, ifølge producentens retningslinjer. Skrub paste ind i fugerne, lad sidde i 5 til 10 minutter og skyl med rent vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com