Interessante fakta om Schwedler ahorn blade

June 8

Schwedler ahorn, også kaldet Schwedler spidsløn, er lyse rød-blad kultivar eller variation af Norge ahorn. Den høje, busket træ,--som når 60 fod høj og 60 fod bred ved udløb--ligner en bomuld bolden men med busket røde blade. Schwedler er moderselskab for Crimson King ahorn, et træ med cherry-røde blade.

Farver

Schwedler Ahornblade starter ud med en rødbrun eller mørk lilla farve når de vokser i sommeren. Bladene derefter skifte til mørk grøn, og i efteråret, Schwedler efterlader drop. Før bladene falde, vise bladene levende orange eller røde eller en broget blanding af to.

Giftige for heste

Schwedler træ blade samt Norge maples og alle indfødte rød maples, dræbe heste og ponyer fra toksicitet i bladene, ifølge Ontario Ministry of Agriculture, Food and Rural Affairs. Den giftige ingrediens i røde Ahornblade er gallic syre, som forårsager methæmoglobinæmi, en blodsygdom, der forårsager en unormal mængde af hæmoglobin til at bygge i blodet. Hvis en hest spiser visne eller delvist tørrede røde ahornblad fra en falden eller beskæring gren, vil hun udvikle hæmolytisk anæmi, som kan være dødelig.

Overtro

Rød Ahornblade er 3-fliget, med små "tænder", eller en flossede kant, der løber langs kanten af bladet. Bladene er en flad green på oversiden og bleg grøn eller sølv på undersiden. Det har længe været en overtro at hvis, når en vinden blæser, bladene slå alle på deres sølvfarvede side, en storm er på vej.

Blomster og frugter

Schwedler ahorn blomster er rødlig-orange, og hænge ned i lange, festlig, pom pom-lignende klynger fra bladene. Frugter på en Schwedler og alle røde maples, kaldes samaras. Samaras har en rød, pink eller gul gennemsigtig "fløj" der kommer i et par, som helikopter vinger. Frugt - et andet navn for frø--kommer pakket i den øverste del af samara fløj for træ til at reproducere.

Varme

Hvis en gartner planter en Schwedler ahorn i en tørre eller meget hot site, som Texas eller Mississippi, vil bladene svide og svide i sommervarmen. Dog er Schwedler i mindre varme klimaer, stærkt anbefales til sommer vækst, på grund af mørke lilla-rødlig farve, ifølge gartnere på Colorado State University forlængelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com