Hvordan man montere regn tagrender på et tag

June 9

Regn tagrender er en vigtig del af ydre af ethvert hjem. De fange regnen falder og dirigerer det væk fra jorden direkte under tag. Ved at holde vandet væk fra disse områder, kan du beskytte livet af fundamentet og holde vand fra siver ned i hvilken som helst knæk mellem huset og slab. Monterer tagrender kan synes som et stort projekt, men belønningen for at have dem opvejer langt den tid og omkostninger for at installere dem.

Instruktioner

•Mark det højeste punkt i rendestenen på kanten af taget. Derefter Marker afslutningen af rendestenen taget hjørne. Hældningen af en tagrende bør være 1/2 tommer for hver 10 fod. Fastgør en kridt som i mellem disse punkter til at oprette en lige linje.

•Locate spær skinner på taget. Gøre en mark på placeringen af hver anden skinne på din kridt som. Dette er, hvor du vil placere de kantede parenteser. Bore pilot huller ved hjælp af 1/2-inch bit for skruer på disse mærker.

•Skru parentes i den udpegede placering ved hjælp af boret og lag skruer. Sørg for at beslagene er sikkert fastgjort til taget.

•Sæt et stykke tagrende på toppen af parenteser. Forud for dette skal du skære rendestenen til længde, tillægger rendestenen endestykker og skære huller for enhver nedløbsrør. Rotere rendestenen mod huset, indtil den fastgøres til at placere.

•Drill en pilot hul igennem beslaget og i rendestenen med en 3/16-inch bit. Skrue tagrende på parenteserne ved hjælp af maskinskruer 1 tommer lange og flanger møtrikken. Fortsætte med at installere resten af indbindingsmargenen i denne mode.

Tips & advarsler

  • Prøv at holde længder af rendestenen til 10 fod eller mindre. Noget længere end 10 fødder og du mister nogle strukturelle integritet. Bruge nogle vandtæt fugemasse til at dække alle sømme hvor to stykker af rendestenen mødes.
  • Sørg for at du installere nedløbsrør, efter du har installeret rendestenen på taget. Ellers tagrender vil ikke direkte vand overalt, og du vil ikke har løst dit problem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com