Hvad er de lille fejl i min rød peber?

June 9

Hvad er de lille fejl i min rød peber?

Peber er mellemstore summertime planter og vokse i sød tåre-jerkingly hot sorter. Disse planter har brug for klare sol, fugt og rige jord til deres frodige vækst og frugtproduktion. Som med alle grøntsager og frugt planter, kan det rige miljø føre til skadedyrsangreb og rådne. Hold øje med skadedyr og behandle dem i overensstemmelse hermed for at opretholde en sund have.

Skadedyr

Ifølge University of Illinois udvidelse er bladlus de mest almindelige peber skadedyr. Disse små grønne eller brune insekter indsamle på undersiden af blade og formere sig hurtigt. De suger saften fra bladene og forårsage visnen, infektion og blad død. Deres søde, klæbrige "honningdug" udskillelse kan også tiltrække myrer. Mange peppers kontrakt også spider mider, som er mindre, men påvirker planterne på samme måde.

Behandlinger

Dræbe bladlus med fingrene, når du ser dem og sprøjte planterne med vand til at løsne usete fejl. Bladlus ikke kan finde deres vej tilbage til løv når de falder af. Spray peber plante med insekticid til at dræbe bladlus eller bruge økologisk havebrug eller neem olie. Frigive gavnlige mariehøns og lacewing møl, som spiser bladlus og deres larver.

Hjemmeside og søn

Sund, blomstrende peber planter modstå skadedyr og sygdomme bedre end usunde planter. Sætte peber i websteder med fuld sol hele dagen og god luftbevægelse at fremme sunde blade. Bladlus udtørre og dø i solrige, varme forhold, mens peber trives med varme og lys.

Jord, vand og gødning

Holde din peber planter sunde og give dem midler til at bekæmpe infektion og skadedyrsangreb. Plant peberfrugter i organisk kompost til dyb, løs og quick-afløb jord og give hver peber plante 18 til 24 inches af plads. Vandplanter med 2 inches af vand hver uge og brug barkflis til at opretholde fugtige, varme jord. Give peber 12-12-12 gødning, frugt indstillet for flere vitaminer og mineraler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com