Græskar planter fra frø til plante

June 9

Mange hjem gartnere undgå plantning græskar, fordi de mener, de bliver nødt til at oprette og vedligeholde hills for planterne, og ikke ønsker at blive generet med den ekstra dikkedarer. Der er ikke nødvendigvis tilfældet, så længe du har valgt et godt afdrypning websted til din have. Ikke fratage dig selv af sjove af voksende nem pleje græskar. De vil trives i de fleste jorder med gennemsnitlige niveauer af frugtbarhed. Start din græskar frø, ved slutningen af maj eller tidlig juni. Dette vil give dem masser af tid til at vokse fra frø til frugtbare planter, som du stolt vil høste lige i tide til Halloween.

Instruktioner

•Vælge et meget godt afdrypning sted i fuld sol til at plante dine græskarkerner, når dagtimerne temperaturer gennemsnitlig 70 grader F og alle faren for frost er gået for dit område. Disse planter producerer vinstokke 20 til 30 fod lang og får brug for masser af plads til sprawl, så kanten af haven er et godt sted for dem.

•Spread 2 - til 4-tommer lag af organisk kompost over plantning site og arbejde det ind i jorden til en dybde på ca 4 til 6 inches.

•Plant din græskar frø 1 til 2 inches dyb i cirkulære grupper af fire eller fem, om 1 tomme fra hinanden. Hvis du ønsker, kan du bygge en lille bunke for hver gruppe. Det er en god idé at gøre dette, hvis vandet tendens til at pool for længere perioder i din have.

Plads grupper mindst 4-5 fødder fra hinanden. Din græskar vil spire i syv til 10 dage og modne i 85 til 125 dage, afhængigt af hvilken række du plante.

•Kapacitet din græskar planter dybt til punktet af afstrømning om når ugentlig. Grundig, sjældne vandingerne fungerer bedst for disse rodfæstede planter. Når overfladen begynder at tørre eller planter viser tegn på hængende, de har brug for kunstvanding. Vand om morgenen og undgå at få vand på bladene til at forhindre vækst af skimmel.

•Mulch med et tyndt lag af organisk kompost når planter er omkring 2 inches høj. Dette vil hjælpe bevare fugten, og gå en lang vej mod nedslående weed vækst.

•Applicer en god time-release organisk gødning når udplantningsplanterne er 2 til 3 inches høj og veletableret.

•Thin hver gruppe eller højen af græskar stiklinger til to når de er ca. 3 inches høj.

•Cultivate seng ofte for at holde jorden løs og fri for ukrudt. Græskar udføre bedste uden konkurrence.

•Harvest din græskar når stænglerne har tørret og rinds er blevet skrap og hård. Tryk på din negl ind i tanken. Hvis du kan nemt gøre en fordybning, græskar er endnu ikke klar til pluk. Bruge haven saks til at klippe stilken omkring 6 inches fra frugt. Tilbageholde vand fra planter i syv til 10 dage før plukning.

Tips & advarsler

  • Direkte seed din græskar i havejord, hvis det overhovedet er muligt. Selvom det er fristende at få hoppe på årstidens vejr af starter dem indendørs, græskar vil klare sig bedre hvis du venter, indtil du kan plante frøene udenfor græskar planter dyrket inde tendens til at blive svage og tynde i en fart, og de transplantationen ikke godt.
  • Være særligt på vagt om at sikre, at din græskar planter får masser af vand i de varmeste måneder af juli og August. Dette er, når de begynder at blomstre og sætte deres frugt.
  • Afhente en græskar ved sin stængel kan bryde det. Hvis dette sker, bruge frugten lige væk fordi basen vil begynde at rådne meget hurtigt derefter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com