Solenergi ideer

March 5

Solenergi ideer

I "Solar Energy projekter til the Evil Genius," beskriver Gavin Harper, hvor energi er brugt i den udviklede verden, med 58 procent af energi bliver brugt på bolig rumopvarmning, en anden 24 procent på varme vand og 13 procent på elektricitet. Solenergi er en ren, let at bruge, gratis vedvarende energikilde. Du kan fange solens energi og gemme det til brug når det er nødvendigt, at reducere eller eliminere afhængighed af dyre forurenende fossilt brændsel.

Sol-drevne springvand

For en smuk, energi-effektiv vand indslag i haven, landskab eller baggård, sammensætte en soldrevet springvand. En dykpumpe, en lille sol-array, der producerer nok energi til at drive pumpen og dekorative springvand er forbundet til en vand-display, som energi fra solen opretholder gratis.

Sol batterioplader

Brug kraften fra solen til at oplade dine genopladelige batterier, og du behøver ikke at rod i den junk skuffe til friske batterier nogensinde igen. Solar batteriopladere er kommercielt tilgængelige, men du kan nemt bygge en med et par enkle materialer som et AA batteri holder, en ni-volt dej klip, et hus med et integreret batteri holder (ekstraudstyr), otte solceller og en IN5818 Schottky-diode. Hooked op med en enkel skematisk og positioneret til at fange solens stråler, denne enhed oplader batterier, sparer penge og er en kilde til fri energi.

Solar Attic udluftning Fan

Du kan installere en solar loftsrum udluftning fan i ca en dag med enkle værktøjer, og du vil gemme big på dit hjems sommer energiomkostninger, eller du vil gemme hele året, hvis du bor i et varmt klima. Kviste kan fælde og gemme en masse varme, tvinger dit hjem kølesystem til at arbejde hårdere og koste dig mere i el-regninger. En solar ventilator kører på den fri energien fra solen til at flytte denne hot fanget luft ud af dit loft.

Vinterhave

Ikke kun gøre havestuer give nogle ekstra bolig, men de er en værdifuld solenergi enhed. Placeret korrekt for at fange de fleste solen, selv om vinteren, disse værelser fange og gemme solens strålevarme. Bedst manipuleret havestuer distribuere denne erobrede varme til resten af huset, reducere varmeregningen og øge komforten i hele bygningen.

Fotoelektromotoriske System

Hvis du ønsker at gøre en omfattende investering i dit hjem og i solenergi eller hvis du bygger et nyt hjem med fotoelektromotoriske teknologier, vil installere en fuld-skala fotoelektromotoriske system høste store belønninger. Hele huset solenergi systemer ikke kun få din el, vand, varme og plads opvarmning og afkøling fra nettet, men de kan også få dig tilsluttet til elnettet ved at tillade dig at sælge din ekstra energi til forsyningsvirksomheder. Der er fri energi til dit hjem og nogle at dele med Fællesskabet, og hvis du er villig og i stand til at investere i de nyeste solenergiteknologier.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com