Hvordan at justere en Moen bruser håndtag

September 29

Æstetiske, hvis ikke ligefrem mærke af Moen håndtaget er allestedsnærværende i amerikanske hjem. Siden 1960 ' erne, har deres krog-lignende vandhaner og uret-justerbar håndtag været almindelige i køkkener og badeværelser tværs over Amerika. Moen bruser håndtag, en enkelt-håndtag design, er installeret i mange brusere bygget i 1970 ' erne. Når du justerer Moen bruser håndtag, holde inde indre at håndtaget fungerer i en 360 graders cirkel.

Instruktioner

•Drej håndtaget mod uret 180 grader og uden for bruseren. Lad det køre badevandet. Vurdere vandtemperaturen ved at føle det og beslutte hvilken slags justering det kræver.

•Drej den brusebad håndtag yderligere mod uret, hvis det er for koldt, 5 grader på et tidspunkt. Roter det med uret, hvis det er for varmt, omkring 10 grader på et tidspunkt.

•Observe forskellen i temperatur mellem bruseren og badevandet på samme sted som håndtag. Nogle gange, måtte opgave være en ineffektivitet i brusebad system, forårsager tab af varmt vand på vej til brusehoved.

•Juster brusehoved ændre vandtrykket i bruseren. Brusehoved fungerer meget på samme måde som i håndtaget. Hvis du tænder den med eller mod uret, bliver presset mere intens eller mindre intens.

Tips & advarsler

  • Hvis Manuel justering ikke virker, kan vand bliver fodret ind under bruseren være problemet. VVS behov justeres, så konsultere en blikkenslager.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com