Hvordan man vælger en Vinyl hegn

June 13

Hvis du er i markedet for et nyt hegn, så har du mange forskellige muligheder at vælge imellem. Selv når du vælger at købe en vinyl hegn til dit hjem, er der stadig at træffe beslutninger. Vinyl hegn vil ikke nogensinde rådne eller falme på grund af vejrforhold eller alder som træ hegn kan. De også kræver næsten ingen vedligeholdelse og kan købes i de fleste hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Indstil en højere budget for din vinyl hegn end du ville til andre typer af hegn. Ifølge Tim Carter Ask Builder, vil vinyl hegn køre dig omkring dobbelt hvad du ville betale for et træ hegn og omkring syv gange beløbet af en kæde hegnet. Men husk, at da vinyl hegn er vedligeholdelse gratis og sidste år ud over træ, de er som regel en mere økonomisk valg på trods af den højere upfront omkostninger.

•Pick en farve til din vinyl hegn. En af fordelene ved en vinyl hegn er at du ikke behøver at male det, men at også holder dig fra nogensinde får mulighed for at ændre dens udseende. Lysere farver er bedst, fordi de bo cool længere og hjælpe med at forhindre dit hegn fra vridning hvis det bliver for varmt.

•Spørg sælger til at fortælle dig, hvilke af vinyl hegn du overvejer er lavet med genbrugsmaterialer. Alle genanvendt vinyl er ikke det samme, så kun købe en genanvendt hegn, hvis sælgeren kan fortælle dig typen af vinyl, der blev brugt under produktionen. Hvis disse oplysninger ikke er tilgængelige, kan hegnet have været lavet af husholdningsprodukter, der ikke vil holde op så længe som et hegn.

•Measure længde på området uden for hvor du planlægger at have hegn installeret. Check med zoneinddeling afdeling i dit område inden der træffes en endelig afgørelse om størrelsen af hegnet, at visse hegn størrelser er begrænset i visse områder. Den amerikanske hegnet Association tyder på, at du ansætter en certificeret entreprenøren med erfaring måling for hegn, før du køber hegnet.

•Tilføj en længere garanti til din vinyl hegn end du ville med andre typer af hegn. Ifølge den amerikanske hegnet Association tilbyder mange virksomheder levetid garanti med deres vinyl hegn, fordi de har sådan en lang levetid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com