Hvad er faren ved at skære trærødder?

March 5

Hvad er faren ved at skære trærødder?

Mens den øverste del af træer er hvad vi sætter pris på og nyder, er rødderne afgørende, at forsyne planterne med vand, ilt, næringsstoffer og forankring. Skæring rødder kan forårsage permanent, undertiden dødelig, skader på træer. At kende de potentielle resultater af roden opskæring og retningslinjer for at forårsage som lidt skade som muligt hjælper træffe du det rigtige valg for din træer.

Reduceret vand og næringsstof optagelse

Roden skæring forstyrrer en træets evne til at tage tilstrækkelig vand og næringsstoffer. Træer oplever begrænset vand og næringsstof optagelse udstille små, gule, svides bladene, svag vækst og gren dieback.

Sygdom og skadedyrsangreb

Træer med kompromitteret rodsystemer har tendens til at blive offer for forskellige sygdomme og skadedyr, med symptomer optræder et til flere år efter root beskæring. Sygdomme, der kan angribe træer svækket af root beskæring omfatter svampe betingelser såsom egens visnesyge, verticillium visnesyge, aske gule og Armillaria mellea. Tegn på at en svampesygdom har angrebet et træ omfatter svampe i bunden af træet og hvid væksten under barken. Nødlidende træer udleder kemikalier, som tiltrækker skadedyr såsom sap skarnbassen, den to-foret kastanje soegeren, pine bark Bille, bronze Birk soegeren og forskellige skjoldlus. Sådanne skadedyr kan dræbe træerne med deres fodring eller gennem smitteoverførsel.

Modtagelighed for falder

Når trærødder er skåret tæt på stammen, planten mister støtte på det tidspunkt og bliver udsat for henhørende under kraftig vind og snestorme. Faldende er mest sandsynligt når trærødder afskåret er større end 2 inches og nedskæringerne ske tæt på stammen med afstand equaling er mindre end summen af tre trunk diametre.

Leaf tab og forstyrret vækst

Træer med rod skære skader erfaring en række vækst abnormiteter, herunder blad udviser og forhastet drop, en sparsom baldakin, forsinket eller manglende blomstring eller out-of-season bloom. Rigeligt vand spire dannelse viser også rod nød.

Root beskæring retningslinjer

Jo længere du klippe rødder fra stammen af træet, jo mindre sandsynligt er det, du vil oprette permanente skader. Skær så langt uden for den træerne som muligt. Undgå skære store rødder over 2 inches i diameter, og aldrig klippe mere end 25 procent af en trærødder under baldakinen. Skær rødderne i køligt vejr i slutningen af vinteren eller foråret og arbejde hurtigt, ren nedskæringer og dækker rødder med jorden så hurtigt som muligt at forhindre dem i at udtørre. Muld området beskæring og vand det godt, og sørg for at holde jorden fugtig, men ikke klæg. Befrugte træet i det tidlige forår før nye vækst vises.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com