Hvordan til at identificere Chili blomster

June 14

Blomster af chili peber, Botanisk kendt som capsicum, vises i foråret og sommeren, flere uger eller måneder før peberfrugterne er klar til høst. Der er flere hundrede sorter af chili peppers under dyrkning på verdensplan men blomster af chili peber arter er temmelig ensartet med den eneste mulige forskel er antallet af kronblade.

Instruktioner

•Undersøg din have eller jord for små hvide blomster i foråret og sommeren, der vokser enkeltvis på toppen af en kort, tynd grøn blomst stilk og tillægger den tykkere plante gren i nærheden af et grønt blad. Der kan være flere sæt af blomsterstilke langs den terminal ende af grenen plante.

•Chili blomstre er for det meste stjerne-formet med fem til syv trekant kronblade. Mere end fem kronblade er ikke så almindeligt; men blomsterne er ikke udpræget stjerne-formet og kronblade er fordelt nogenlunde jævnt omkring øjet, er formen den samme.

•Look på hvert enkelt kronblad at se, at de udstråler fra øjet af blomst og taper til et punkt. Feltet af petal nær øjet kan meget let specked i en bleg grønlig gul nuance.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com