De bedste bedømmelser for brand pengeskabe

September 29

De bedste bedømmelser for brand pengeskabe

Brandsikre værdiskabe er designet til at beskytte værdigenstande i tilfælde af en brand. Når du vælger en sikker brand er det vigtigt at overveje, hvilken type af værdigenstande du beskytter og typen af brand som de kan udsættes. Nogle pengeskabe er designet til at beskytte penge og papir dokumenter, mens andre er designet til at beskytte elektroniske data. Forskellige pengeskabe også variere på hvor lang tid de kan modstå en typisk brand. I USA er de fleste brand pengeskabe bedømt af Underwriters Laboratories (UL).

Temperatur Rating

Den vigtigste funktion af en sikker brand er den maksimale temperatur rating. Rating angiver den maksimale temperatur inde sikker under en typisk brand. Standard brand sikkerhedsbokse har en maksimal temperatur rating på 350 grader, hvilket er cool nok til at holde penge, dokumenter og andre papirer fra brændende. Den næstbedste rating er 150 grader. Denne temperatur er cool nok til at beskytte magnetiske bånd, cd'er, dvd'er, fotografiske film, billeder og papir. Den bedste rating for en sikker brand er 125 grader. Disse pengeskabe er designet til at beskytte disketter, mikrofiche og stempel samlinger. Sikkerhedsbokse normeret til 125 grader har også sæler, der beskytter mod vandskader.

Udholdenhed Rating

Sammen med temperatur rating, vil brand sikkerhedsbokse har en udholdenhed rating. Udholdenhed rating angiver, hvor lang tid en sikker kan udholde en brand før overstiger dets temperatur rating. Nogle mindre sikkerhedsbokse har en halv times rating, men mest boligområde brand pengeskabe foretage en bedømmelse af en, to eller tre timer. De bedste sikkerhedsbokse har en rating på fire timer. Disse er hovedsagelig anvendes på virksomheder og institutioner til at gemme værdifuld poster.

Eksplosion Hazard Test

Mange brand pengeskabe er også testet for at se hvor godt de modstå den pludselige stigning i temperaturer forbundet med eksplosioner. Alle pengeskabe bedømt af UL som klasse A, B eller C passerer denne test. Test pengeskabe er indsat i en ovnen forvarmes til 2.000 grader. De er henstår i 20 minutter at se, hvis den pludselige stigning i temperatur bristninger sikker væggene.

Slagproeve med ild

Brand pengeskabe også klassificeres efter om de kan modstå et fald fra en anden eller tredje historie under en brand. Alle UL-godkendt brand pengeskabe testes på denne måde. Pengeskab er opvarmet så faldt 30 fødder på en bunke mursten at se hvis de bevare integriteten. Andre test virksomhederne foretage lignende tests, selv om højden bruges i testene kan variere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com