Typer af hængende planter

June 15

Hængende planter tilføje interesse for indendørs og udendørs boligarealer. Hængende planter kommer i en bred vifte af indendørs og udendørs enårige og flerårige planter. De oprette en flerdimensional visuel appel med deres overlappende og strømmende vækst vane. Ved hjælp af indendørs hængende planter bidrage til at fremhæve arkitektoniske detaljer og de mindre attraktive områder i rummet. Hængende planter placeret i forhøjede holdninger eller hang i macramé fra loftet fri gulvplads som godt.

Spider plante

Spider plante (Chlorophytum) vokser overlappende brogede eller fast grønt løv med mindre plantlets danner slutningen af lange, flagrende løbere. De mindre planter rod nemt hvis snit og placeret i en fugtig rode medium. Spider plante er nem at dyrke og vedligeholde i gennemsnit indendørs temperaturer på 50-60 grader. Placer det i områder, der modtager moderat lys til svagt lys. De brogede sorter foretrækker en lidt stærkere lys til at opretholde deres detalje. Holde vækstmediet fugtig, men ikke våd.

Trailing Verbena

Trailing jernurt (Verbena hybrid) med efterfølgende og overlappende vækst vaner blomstrer med klynger af små blomster. Den vokser ofte i altankasser og containere. Under optimale vækstbetingelser med veldrænet jord og ordentlig luftcirkulation, trailing verbena blomstrer frodigst gennem sommeren. Nogle gode sorter af efterstillede verbena til hængende kurve og støttemure omfatter Babylon, twilight, løbeild og Aztec. Planterne hænge så længe 18 inches og kommer i en vifte af farver, herunder rose, lilla, pink, lavendel og white. Efterfølgende verbena vokser godt i områder i delvis skygge.

Lakrids vin

Punktum, hængende plante, lakrids vin (Helichrysum petiolare) vokser op til 3 fødder i længden. Planten kommer i forskellige nuancer af grøn farvet, filt-lignende blade fra sølv grå til kalk og vokser bedst i fuld sol til halvskygge i veldrænet jord. Lakrids vin er populært dyrkes i altankasser og hængende kurve. Den smelter sammen med andre planter og er en følgesvend anlæg til browalia og brachychome. Lakrids vin sjældent blomster og er primært dyrket for sin løv.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com