Rosenrod og tjørn

June 16

Rosenrod og tjørn

I tusinder af år, har folk brugt urter til at behandle medicinske tilstande, forbedre sundheden, smag fødevarer og endda frastøde insekter. Rosenrod, almindeligvis kendt som golden rod, arctic root eller Rosenrod, er en populær naturlig behandling for stress og et supplement til forbedring sportslige præstationer--mens tjørn har behandlet hjerte og kredsløbsproblemer for hundreder af år. Selv om de medicinske ingredienser fra naturlige kilder, altid søge råd hos en læge før du bruger nogen produkter afledt af disse planter.

Rosenrod

Rosenrod er en art fra familien Stenurt-familien (Stenurt). Denne flerårig urt er generelt begrænset til arktiske og subarktiske klimaer i Europa, Nordamerika og Asien. Det kan dog udvikle i køligere, tempererede klimaer som det nordøstlige USA. Det typisk vokser på klipper i rock ruheder og andre områder lavt organisk stof. Bladene af planten er kødfulde, aflange og ca 2 inches lang. Spike-formede blomster varierer i farve fra lys gul til lilla. R. rosea root bestande og stængler udsender en duftende rose duft efter opskæring.

Rosenrod anvendelser

Traditionel medicin og naturopatisk læger bruger rødderne af denne plante udstrakt grad til behandling af en række betingelser. Den sammensatte udvundet fra rødderne er en adaptogen, som formodes for at hjælpe kroppen med at reducere fysiske og kemiske belastninger. I alternativ medicin, R. rosea bruges til behandling af depression og forbedrer hukommelsen og sportslige præstationer. Nogle herbalists anbefale te fremstillet af rødder for sin antioxidant kvaliteter.

Tjørn

Der er over 200 arter af tjørn i slægten Crataegus, som er et medlem af Rosenfamilien familie af planter. Denne blomstrende, tornede busk vokser i tempererede områder af verden i skoven åbninger og på bakker. Det kan nå højder op til 15 fod og har små klynger af hvide til røde blomster. Bladene varierer i form afhængigt af arten, men typisk har savtakkede kanter. Anlægget producerer små røde eller sorte bær, en populær fødekilde for Overvintrende fugle.

Tjørn anvendelser

Ligesom R. rosea har tjørn også antioxidant egenskaber. Historisk og aktuelt, bruge alternativ medicin praktikere tjørn for at behandle kredsløbsproblemer, herunder forhøjet blodtryk og endda hjertesvigt. Tjørn bær blev traditionelt brugt til behandlinger, men aktuelle tyder på at de blade og blomster også indeholde medicinske egenskaber. Selvom brugt som en behandling for hjerte betingelser, kan misbrug af planten forårsage hjerte skade. Egendiagnosesystemer og selvbehandling af hjerteproblemer kan være farligt. Søge læge før du bruger tjørn produkter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com