Træer, der vokser i vinter

June 16

Træer, der vokser i vinter

Vokse træer bærer lyse bær, duftende blomster og en overflod af mørke grønne blade i din vinterhave til at oplive de mørke vinterdage. Træer, der vokser i vinteren giver også en række forskellige måder at dekorere dit hjem til julen, som hjemmelavet kranse og tabel centerpieces, i overensstemmelse med en tradition som går tilbage til de gamle romere, ifølge Oregon State University's Garden Hints.

Japansk abrikos (Prunus mume)

Japansk abrikos er en lille, ornamentale løvfældende træ, der producerer hvid, pink eller røde duftende blomster midt om vinteren og har mørke grønne blade og stængler. Voksende 3 til 7 fod om året og op til 20 fod i højden, den japanske abrikos passer små haver. Dette træ er en indfødt i Korea og Kina, hvor den sure gule frugter, kendt som "ume" blommer, er høstet. Denne abrikos træ producerer blomstrer i tre år, hvis vokset fra frø, og to år fra en graft. Det vokser i ler, sand eller ler jord, nyder fuld sol og er moderat tørke tolerant. Japansk abrikos træerne er hårdføre i USDA hårdførhed zoner 6A til 8B. Populære sorter af japanske abrikos omfatter et stort pjusket pink udvalg, Dawn og Kobai, med dybt røde blomster.

Kristtorn (Ilex aquifolium)

Holly er et stort, langsomt voksende stedsegrønt træ med blanke mørke grønne blade med skarpe punkter, som producerer lyse røde bær i det sene efterår og vinter. Det stammer fra England, hvor grene skæres jul kranse og dekorere hjem til julen. Mange sorter af hollies er tilgængelige, herunder en dværg. Ilex aquifolium vokser ind i et tæt, pyramide-formet og symmetriske træ cirka 25 fod i bredden og op til 50 fod i højden, hvilket gør det et godt valg for tætte hække og skærme. Denne hårdføre træ foretrækker fuld sol eller halvskygge, kræver en moderat mængde af fugt og rige, let syrlig, veldrænet jord. Bær af holly træer er giftige ved indtagelse. For bær til formen på en kvindelig træ, skal en mandlig træ af samme art plantes i samme sted. Holly er hårdfør i USDA zoner 7 til 9.

Pagode kornel (Cornus alternifolia)

Pagode eller suppleant-bladet Kornel er en lille indfødte nordamerikanske træ, der producerer små hvide blomster i foråret, blå-sorte bær i sommer og red til Bordeaux-farvet blade i efteråret. Denne kornel vokser op til 20 fod høj, gør godt i fuld sol eller skygge og kræver en moderat mængde af fugt. Den pagode Kornel er hårdfør ned til USDA zone 2 og 3. Populære sorter af pagode kornel omfatter Argentea.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com