Dagligdags funktioner for roser

June 17

Det er ikke underligt, at vi søger måder at omgive os med skønhed og duft af rose. Ifølge græsk mytologi er roser et tegn på kærlighed. Gartnere værner om den første åbne rose, vel vidende, det varsler begyndelsen af vækstsæsonen. I 1986 valgte Kongressen rosen som USA 's nationale blomstermotiver emblem. Der er tusindvis af sorter, hvorfra man kan vælge, alt efter funktion du har i tankerne.

Landskabspleje

En af de mest oplagte anvendelsesmuligheder for en rosenhæk er i en have. Rosenplanter arbejde samt et brændpunkt i en anlagt seng eller i et separat område der bare en masse af roser. Plantning og pleje for staude steg planter er en investering i skønheden i din værftet og hjem.

Levende hegn eller hegn

Roser behøver solskin for at producere stærkt duftende blomster. Brug en masse rosenplanter til at danne en Pyrenæisk til afsnittet off områder af din værftet, hvor der er masser af sollys. En anden idé er at bruge rosenbuske, alene eller sammen med et hegn langs ejendom linjer. Flakkende roser uddannet langs et plankeværk Tilføj et attraktivt element til en gård.

Opskrifter

Rosenblad gelé var en gammeldags godbid, som du kan gøre i dag. Duft af rose sammen med den subtile smag giver en klar og delikat gelé. Brug kun roser der er dyrket økologisk uden pesticider. Rosenblade kan også bruges til at gøre en te, fungere som en garniture til salater eller funktion i en bred vifte af kogte retter, bagt varer, desserter eller sirup (Se ressourcer). For en simpel skønhed opskrift, skal du tilføje en håndfuld renset kronblade til to kopper vand i en gryde. Bring i kog og derefter simre i fem til 10 minutter. Tag gryden fra varmen og bruge som en facial steam.

Potpourri

Afskårne roser vare en uge eller deromkring og deres kronblade drop. Haven roser kan vare et par dage længere, men de vil til sidst visner. Hvis du tager dig tid til at indsamle blomster, før de rent faktisk falder ud stængler, kan du gemme dem til potpourri. Al de savn er en enkel vask under en svag løsning opvaskesæbe og vand til at skylle alle bladlus eller earwigs. Tør dem og læg dem i en attraktiv skål, så deres duft fylder rummet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com