Mesa, Arizona genbrug regler

June 18

Mesa, Arizona genbrug regler

Byen Mesa, Arizona tilbyder flere genbrugsservices for dets indbyggere, herunder traditionelle metoder, barkflis placeringer og elektronik genanvendelse. Byen tilbyder også sæsonbetonede genanvendelse begivenheder samt telefon bog drop offs hele året. Mesa beboere skal overholde regler og bestemmelser for genanvendelse for at gøre dette værdifulde eco-program så vellykket som muligt.

Blå tønde genbrug

Mere traditionelle genstande som papir, aluminium, glas og plastic containere med nummereringen fra et til syv er placeret i blå tønder til genanvendelse. Disse tønder bruges til at indsamle genstande som pap, metal dåser, tidsskrifter og telefonbøger, foruden forskellige andre papirmaterialer. Disse materialer bør ikke placeres i en pose, men simpelthen dumpet i tønde som fri for overflødigt spørgsmål og fugt som muligt. Det er ikke nødvendigt at fjerne etiketter eller låg på containerne. Sted Tønder curbside af 6 am på afhente dag og fjernet senest 06: 00 den følgende dag.

A.C.E. Express genbruger apparater

Byen Mesa tilbyder denne gratis appliance genanvendelse begivenhed, der hjælper beboerne slippe af apparater, computere og anden elektronik. Arrangementet er afholdt i løbet af året på bestemte datoer opført på byens hjemmeside. Ud over A.C.E., kan Mesa beboere betale et gebyr på $16.49 for hvert enkelt apparat og en ekstra $10 for apparater, der indeholder Freon. Denne tjeneste tilbydes hele året og beboere kan anmode om alternative appliance genbrug online eller ved at ringe til kundeservice på (480) 644-2221. Nogle appliance elementer kræver forberedelse for pick-up og byens embedsmænd vil detalje disse behov på forhånd.

Grønt affald tønde kompostering

Byen af Mesa grøn tønde program tillader beboerne at slippe af værftet affald og komposterbart poster, som kan udgør en væsentlig del af skraldet enkeltpersoner kan generere. Grønt affald elementer kompost i næringsrig jord i stedet for at optage værdifuld plads i Mesas lossepladser, hvilket mindsker naturlige midler til at håndtere bortskaffelse. Disse elementer bør ikke være sække og omfatter blade, græs, træ og grønne afpuds beskæring materialer og afpuds. Kaktus og palmer fronds er ikke tilladt i de grønne Tønder og det er vigtigt, at grene og lemmer skæres ned til to fod i længden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com