Sådan tilføjes Cyuranic syre til en Pool

October 1

Sådan tilføjes Cyuranic syre til en Pool

De fleste pool ejere at forstå og værdsætte fordelene ved at have den korrekte mængde af cyuranic syre (CYA) i en pulje. Det ikke kun hjælper klor til at desinficere poolen bedre, det stabiliserer klor, så det ikke vil sprede så hurtigt. Heldigvis, når CYA er inden for det acceptable område, forbliver den der. Det svinger ikke. Den ulempe ved at tilføje cyanuric syre er, at du frit ikke kan kaste cyanuric syre krystaller i poolen. Krystallerne skal forberedes ordentligt inden du føjer dem til poolen.

Instruktioner

•Indstil præcis hvor meget cyuranic syre skal du føje til poolen. Da cyuranic syre ikke sprede som klor gør, være opmærksom på hvor meget du tilføje. At fjerne overskydende cyuranic syre er en arbejdskrævende proces, der involverer dræne en betydelig mængde af vand fra poolen. Mest testkit, der måler cyuranic syre niveauer giver et diagram til at forklare, hvor meget at tilføje baseret på antallet af gallons af vand i poolen. Hvis din kit ikke har sådan et diagram, kan du finde beregningerne online (Se nedenstående ressourcer).

•Pour foropmålt mængden af krystalliseret cyuranic syre til en 5-gallon spand med meget varmt vand. Da cyuranic krystaller er vanskelige at opløse, jo varmere vand, jo bedre. Efter tilsætning af krystaller, med jævne mellemrum røre vandet for at hjælpe krystallerne opløses.

•Drej på filteret pool. Vandet skal være bevægelige inden du tilføjer cyuranic syre til puljen.

•Rundsending opløst cyuranic syre i vand ved poolen vende tilbage. Hæld det direkte i strømmen af vand for at hjælpe det spredes hurtigt og grundigt omkring poolen.

•Tjek for uopløst krystaller på bunden af puljen. Fordi det tager så lang tid til at opløse, nogle af krystallerne kan ikke opløses eller kan blive suspenderet i vandstrømmen. Disse uopløst krystaller vil synke til bunden af puljen. Hvis dette sker, feje bunden mens filteret kører stadig for at vende tilbage krystallerne at vandgennemstrømningen. Tillad filter til at køre i mindst en time.

•Retest vandets cyuranic syre niveauer for at se, om de er i det acceptable område for 30 til 50 dele pr. million. Hvis ikke, Gentag processen indtil cyuranic syre niveauer er i det korrekte område.

Tips & advarsler

  • Tag flere dage at tilføje cyuranic syre til poolen. Det opløser mere hurtigt, hvis du sætter en mindre mængde i det varme vand. Derfor, hvis du skal tilføje 1 lb. for at bringe niveauer inden for rækkevidde, tilføje ½ lb. om dagen over en to-dages periode.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com