Hvordan man forebygger Erosion fra tag afløb

June 18

Hvordan man forebygger Erosion fra tag afløb

Selv et moderat kraftig regn brusebad kan erodere jorden omkring hjemmet, når tag afløb ikke håndteres korrekt. Når alene over tid, monteret dårligt eller administreret tag afløb kan føre til tab af jord nær grundlaget for hjemmet samt forkert bortskaffes regnvand, som kan nemt løbe ind i kloaknettet, snavs og snavs med det. Passende afløb installation og vedligeholdelse vil hjælpe med at undgå en kædereaktion, der kan tilstoppe storm kloakker og forårsage problemer.

Instruktioner

•Plan fra starten. Den måde vand afløb fra tagrender og tag afløb påvirker ikke kun af jordbunden erosion, men også den strukturelle integritet af bygningen. Forkert placerede afløb kan føre til oversvømmede kældre, våde vægge og vuggende beton. Hvis nogen af disse ting er problemet, kan det være nødvendigt at se på strukturen i hjemmets tagrender og tag afløb. Planlægning for afløb til kommer langt væk fra huset fra starten kan gøre at forhindre erosion meget lettere.

•Angle tag afløb så de tomme over beton eller asfalt, der ikke vil erodere. I nogle tilfælde kan dette være så simpelt som at tilføje et par ekstra stykker rør i udgangen af tag afløbet til at omdirigere strømmen af vand.

•Installer splash puder. Hvis omdirigere strømmen af vand ikke er en mulighed, skal du installere splash puder i slutningen af storm afløb. Disse små puder vil bryde op for strømmen af vand og reducere det til mindre vandløb, mindske virkningerne af erosion på jorden omkring den.

• Indsamle regnvand. Afkortning tag afløb og lede vandet i en stor plastik vand tønde vil fjerne muligheden for vanderosion på området omkring afløbet. Dette indsamlet vand kan derefter blive genanvendt og brugt til vandplanter, haven og græsplænen under tørre magi.

•Brug naturlige metoder til at stabilisere jord for enden af tag afløb, samt langs sti af vandflow. Anvendelsen af barkflis i områder, der er modtagelige for erosion kan hjælpe med at bryde op for strømmen af vand, og at omdanne området til en have vil også hjælpe med at stabilisere jorden. Pyntegræsser med omfattende rodsystemer vil hjælpe med at holde jorden på plads og kan være en attraktiv tilføjelse til landskabet.

• Rengør tagrender regelmæssigt. Blade og andet snavs kan bygge i tagrender, forårsager problemer, før vandet får endda til tag afløb. Blokeringer er ofte stationær, forårsager overløb i de samme steder. Når dette bliver en regelmæssig begivenhed, kan vandet falder fra tagrender på jorden nedenfor hurtigt føre til erosion problemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com