Træer med ært bælg

June 19

Træer med ært bælg

Når du tænker på bælgfrugter, kan du forestille ærter, bønner eller jordnødder. Disse haven hæfteklammer ikke er de eneste medlemmer af bælgplanter familien. Nogle træer er også bælgplanter. Disse træer har seedpods ligner ærter. Ligesom ærter og bønner er alle træ bælgfrugter kvælstof fiksersalte. Træer i bælgplanter familien er værdifulde, fordi de er brug atmosfærisk kvælstof og har dybe rødder, hvilket gør dem fremragende pioner træer i barske områder.

Johannesbrød

Johannesbrød er en slående træ med fine, fjerlignende løv. Hjemmehørende i det østlige USA, græshopper er værdsat for deres tunge, henfald-resistente tømmer. Denne hårdføre arter er også en glimrende urban træ, fordi det trives i dårlig jord. Det er ofte plantet i nærheden af fortove og parkeringspladser, fordi det er resistent over for salt, der anvendes i løbet af vinteren i kolde klimaer. Locust blomsterne er velduftende og vises i slutningen af foråret og forsommeren. Disse blomster udvikler sig til aflange bælg i nogle varianter, uden kerner sorter af johannesbrød er tilgængelige.

Redbud

Redbud er en af de tidligst blomstrende træer. En fælles Prydplante, redbud er et relativt lille træ, der vokser i hele det østlige USA og så langt west som Texas og Kansas. Derhjemme er det enten i solen eller i delvis skygge. De fleste sorter har blomstrer, der er lilla pink, men en hvid sort er tilgængelige. Plante dette træ, som et enkelt eksemplar træ eller i en gruppe. Både blomster og bælge af dette træ er spiselige. Blomsterne anvendes som pynt eller blandet ind i pandekager. Vælge bælg, når unge og spæde og forberede dem med smør ligesom sne ærter.

Silke træ/Mimosa

Silke træ, eller mimosa, er på Plant Conservation Alliancens mindst ønskede liste. Denne mellemstore træ blev importeret for sin dekorative blomster. Men det er nu et skadedyr i mange sydlige stater. Bælgene er 6 inches lang og fyldt med frø, der forbliver levedygtige i årevis. Vådområder er særligt sårbare over for angreb, som den bælgene og frøene float nedstrøms. Selvom dette træ er stadig tilgængelig i havecentre, bør husejere overveje plantning noninvasive redbuds eller serviceberries i stedet.

Amerikanske Yellowwood

Den amerikanske yellowwood er en mellemstore træ med rigelig, stærkt duftende blomster. Det er hjemmehørende i områder i Kentucky, Tennessee, Arkansas og Missouri med spredte populationer i nogle andre stater. Dette træ er sjældent plantet i værfter, fordi det er langsomt voksende, og det kan tage 10 år at producere blomster. Dens blomster er som regel hvide, men en pink-blomstret sort er tilgængelige. Denne bælgplanter producerer lange, beanlike bælg, der ofte eksisterer i vinteren. Tørrede bælg og glat grå bark gør dette træ attraktivt \ i vintermånederne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com