Skabet arrangøren oplysninger

June 19

Skabet arrangøren oplysninger

Hvis du skab er blevet overhalet af beskidt tøj eller ubrugte eller unødvendige poster, skal du muligvis overveje at organisere dit skab til at eliminere nogle af rod. Butikker sælger forskellige former for skab arrangørerne, eller du kan opbygge din egen arrangør passer til dine specifikke behov. Du skal bestemme dine behov og designe dit skab omkring disse behov. Gør dit hjemmearbejde for at se hvilke muligheder der er tilgængelige.

Ubrugte eller unødvendige poster

Du bør regelmæssigt tage fortegnelse over varerne i dit skab. Vurdere, om du har brug for hver af varerne. Gemme de elementer, du bruger mest regelmæssigt foran og midt i dit skab. Du skal fjerne og enten afhænde eller sælge alle de varer, du bestemmer ikke er nødvendigt. Hvis du ikke har brugt et bestemt element i dit skab for over et år, er chancer det ikke er en nødvendighed.

Overvej dine behov

Bestemme hvilket formål dit skab vil tjene, og overveje, hvordan du skal udforme i skabet til at opfylde disse behov. Køb skab arrangørerne for at opfylde dine behov er en mulighed, men du kan også nødt til at bygge din egen organisation system passer til dine behov. Hvis du har et mindre skab, design organizer til at udnytte alle dine ledig plads.

Etiketter

Hvis dit skab er stor nok til at indeholde elementer--om du bruger dem meget eller ikke - brug etiketter til at markere elementer. Sæt elementer, der er ikke regelmæssigt bruges i totes med låg, og placere dem i den bageste del af skabet. Sted de mest anvendte mærket emner, hvor de har mest lettilgængelige. En anden mulighed, hvis du ikke ønsker at anvende etiketter til dine totes eller containere, er at gemme elementer i klare beholdere, så kan du lettere genkende, hvad varerne opbevares hvor.

Flytte sæsonvarer

Hvis skab plads tillader, flytte elementer, der er i øjeblikket uden for sæsonen til en anden skab i dit hjem. Flytte både sko og tøj, som du ikke vil bære for en anden seks måneder for at frigøre nogle nødvendige plads. Når du flytter sæsonvarer ud af dit skab, organisere, hvad der er tilbage i enten en store-købte arrangør eller en hjemmelavet organisation system. Enten måde, din søgen efter en form for organisation vil hjælpe dig med at spare tid i det lange løb.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com