Hvordan man dyrker buske med hårdt vand

June 20

Hvordan man dyrker buske med hårdt vand

"Hårde" vand indeholder magnesium og calcium. Som mineraler i hårdt vand kan placere en belægning på husholdningsartikler--som retter eller brusekabiner--de fleste boligejere typisk ikke kan lide den. Mange huse har en vand blødgøring system, der erstatter hårdt vand mineralerne med andre mineraler, herunder natrium. Mens den blødgjort vand er mere fordelagtigt for brug i apparater, kan det være skadelige for både planter og mennesker. Når vanding udenfor planter - buske--anbefales brug af hårdt vand, så godt.

Instruktioner

• Indsamle regnvand i Tønder eller bøtter til brug på udendørs buske. Særlige kits kan købes for at vedhæfte til nedløbsrør, opsugning regnvand til den ønskede indehaveren, snarere end at tillade det at indtaste storm kloakker. Regnvand er skadelige kemikalier - såsom klor--almindeligt forekommende i vand fra hanen; yderligere, det ikke indeholder natrium indeholdt i blødgjort vand. En slange kan knyttes direkte til en regn tønde for vanding buske; eller bruge en vandkande til at dyppe regnvand ud af lagertanken.

•Hire en blikkenslager installere et afkalker bypass ventil på dit hjem vand blødgøring system. Dette giver mulighed for vand for at blive omledt via VVS-linjer uden at være kemisk ændret. Et håndtag kan være tændt, lukke skyllemiddel; en slange kan derefter tilknyttes uden for vandhanen, og hårdt vand kan anvendes på buske. Diverter kan derefter deaktiveres, før blødt vand er nødvendig uden for--til at vaske bil, for eksempel.

•Efterlad uden for vandet linjer tappet ind i hårdt vand linjen før det træder skyllemiddel for at give en vanding kilde til udenfor buske. Krog slange til vandhane og vand planterne efter behov.

Tips & advarsler

  • Regnvand kemi varierer pr. område; mens betragtes som naturligt "bløde", kan det indeholde sporstoffer af mineraler fundet i hårdt vand.
  • Vand, der er "blødgjort" anbefales ikke til brug på græsplæner, haver eller stueplanter; natriumindhold kan skade planterne.
  • Undgå hårde vand, der kommer fra alkaline eller kalkholdige områder; af mineraler indeholder kan være skadelige for planter.
  • Brug ikke hårdt vand på planter, der er modtagelige for skade fra kontakt med kalk.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com