Sorter af blomstrende blommetræer

October 3

Sorter af blomstrende blommetræer

Blomstrende blommetræer, Prunus Cerasifera, er små prydtræer anvendes i landskabspleje for deres rigt farvede blade og prangende forårsblomster. Blomster blomstre i små grupper på to til tre i tidlige forår, ofte før bladene. Bladene begynder grøn og overgangen til en vifte af dybe røde og lilla farver gennem sommeren. Blomstrende blommetræer kræver lidt vedligeholdelse og er en dejlig tilføjelse til haven eller landskab.

Newport

Newport træer er løvfældende træer med lilla blade, først introduceret i 1923 på University of Minnesota. Newport træer bærer bleg rosa til hvide blomster, og nogle træer udvikle lille 1-inch frugter. Newport træer vokse 15 til 20 fod høje og 15 fod bred.

Tordensky

Tordensky træer er tæt løvfældende træer med afrundede kroner, der står 15 til 25 fod høj og 20 fod bred. Tordenskyer producere Rosa til hvide blomster, der blomstrer før den dyb lilla, elliptiske blade kommer ud. Tordensky blade holder deres lilla farve i efteråret sæson.

Krauter Vesuvias

Krauter Vesuvias træer er en bred vifte af blomstrende blomme træ indført af Carl Krauter i Californien i 1950 ' erne. Krauter Vesuvias træer ligner Tordensky, bortset fra Krauter Vesuvias er mere oprejst, med en strammere spredning. Krauter Vesuvias blomstrer med lys pink blomster i det tidlige forår, før dens dyb Bordeaux løv vises. Krauter Vesuvias har nogle af de mørkeste blade af blomstrende blommetræer. Krauter Vesuvias træer stå 15 til 20 fod høje og sprede 10 til 15 fod.

Artopurpurea

Artopurpurea træer stå 15 til 25 fod høje og har blade, der begynder rød og overgange til dyb lilla før endt sommer med grønlig bronze blade. Artopurpurea træer blomstrer med lyserøde blomster og producere en lille blomme-lignende frugt.

Prunus Cerasifera Nigra

Nigra træer er en bred vifte af blomstrende blomme træ, der producerer single pink blomster i stedet for klynger af to til tre fælles for de fleste sorter. Nigra træer har dyb lilla blade hele sommeren. Nigras stå 25 til 30 fod høje og sprede 15 til 20 fod.

Prunus Cerasiferas lilla Pony

Lilla ponyer er en dværg række blomstrende blommetræer stående kun 10 til 12 fod høj og breder sig op til 10 fod. Lilla ponyer er afrundet og blomstre enkelt bleg pink blomster. Lilla ponyer har lilla løv i hele sommersæsonen.

Prunus Cerasiferas Crimson punkt

Crimson punkt træer er et kolonneformat udvalg af blomstrende blomme træ opdaget af Jim Zampini i regionen nordlige Ohio. Crimson punkter står 25 til 30 fod høj og sprede op til 10 fod. Crimson punkter har dyb lilla blade og blomstrer hvide blomster i det tidlige forår.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com