OSHA brandslukker retningslinjer

June 22

Occupational Safety and Health Administration fastholder regler for hvordan ildslukkere anvendes, vedligeholdes og testet på arbejdspladsen. OSHA giver også retningslinjer for niveauet af medarbejderuddannelse at arbejdsgiverne er forpligtet til at give.

Brug

Arbejdsgiverne er forpligtet til at levere arbejde ildslukkere i 75 fod af potentiel brandfare. OSHA kræver arbejdsgivere at bruge brandslukkere, der er passende til klassen af brandfare stede på arbejdspladsen og klart markere alle ildslukkere.

Vedligeholdelse

Brandslukkere på arbejdspladsen skal underkastes regelmæssige test og vedligeholdelse. Den specifikke test interval for en given brandslukker er afhængig af sin klassificering og konstruktion. OSHA kræver arbejdsgivere til at udføre hydrostatisk prøvning på deres ildslukkere, en gang hvert femte eller 12 år, afhængigt af deres type. Nogen med den nødvendige certificering kan udføre disse tests.

Undtagelser

Arbejdsgivere med nødplaner for brand undertrykkelse er undtaget fra OSHAS krav til fordeling og udvalg af ildslukkere. For at kvalificere sig til denne undtagelse, skal nødsituation handlingsplanen overholde OSHA krav fra forordninger 29 fr 1910.38 og.39.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com