Hvordan man kan organisere krøllejern & hårtørrere

June 24

Til nogle, organisere hårtørrere og krøllejern måske kommer naturligt. Men hvis du bor i en husstand med flere kvinder, eller hvis du kører en salon ud af dit hus, du er mere end sandsynligt at støde på problemer med disse apparater. De er tunge og har lange snore, der nemt bliver sammenfiltrede. Bare to af disse apparater kan nemt virvar til en rod, der spiser i den tid du afsætte til at få klædt hver morgen. Du kan genvinde denne gang ved at arrangere dit hår apparater i en super organiseret station.

Instruktioner

•Purchase robust cylindrisk vaser lavet af glas eller keramik – en for hver hårtørrer eller krøllejern du ejer. For at undgå Vaserne vælter, købe dem, der er dobbelt så tung som hvert enkelt hår apparat. Kontroller, at hvert enkelt hår apparat passer komfortabelt i hver vase, med kun en tomme af apparatet stikker ud af toppen.

•Purchase en grundlæggende træhylde, der vil holde alle vaser komfortabelt. Hvis det er muligt, købe en hylde, der har en skinne, så der er ingen fare for nogen af de vaser vælter ud. Installere skinnen, så det kører på tværs af midten af hver vase.

•Installer hylde i et område i nærheden af en stikkontakt i dit badeværelse eller det område, hvor du gør dit hår om morgenen. Som altid, ikke installere denne hylde nær alle kilder af vand, såsom et toilet eller hane. Bore hylden i væggen med skruer, der fulgte med din hylde kit.

•Sæt alle vaser på hylden og test robusthed af hylden. Wrap de elektriske ledninger rundt hvert enkelt apparat eller fodre dem ind i bunden af vaser, holder stikket hængende ud over kanten af vasen, så du kan nemt tilslutte den til stikkontakt; eller hvis denne hylde ikke er i i et badeværelse indstilling, du kan holde det sat ind i væggen. Placer hvert enkelt apparat i en vase i den rækkefølge, som du sædvanligvis bruge dem.

Tips & advarsler

  • At vælge vaser, der er de to gange vægten eller tungere for hvert enkelt hår apparat er absolut nødvendig for at forhindre Vaserne fra nogensinde vælter. Du behøver ikke at veje hver vase på en skala, bare ved at holde det du bør kunne fortælle ca hvor meget tungere det er snarere end hvert enkelt hår apparat.
  • Hvis du føler du har allerede rigelig forfængelighed plads i dit badeværelse eller Påklædningsværelse, så hylden er måske ikke nødvendigt. Dog hylden forhindre dig i at ofre disse dyrebare plads som du kan bruge til andre varer.
  • Lad din hårtørrer, glatning Strygejern, krøllejern og andre elementer cool før du udskifter dem i vasen. Disse vaser er der bare at organisere dine elementer, når de ikke er i brug. Varmen kunne knække glas eller keramik vase.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com