Sådan Stop Metal korrosion

June 25

Sådan Stop Metal korrosion

De fleste mennesker er fortrolige med rødbrun rust på jern. Jern er en af to metaller (den anden, stål), der ruster. Rust er en form for korrosion og alle metaller korroderer. Under korrosion metal nedbryder vand eller fugt og danner en ny stof. Korrosion breder sig og forårsager alvorlige skader, hvis ikke behandlet ordentligt. Der er et par måder at forhindre eller stoppe metaller fra korrosion.

Instruktioner

•Scrub off enhver korrosion med et ståluld pad. Dette forhindrer korrosion fra spredning.

•Hold metaller tør. Dette er den bedste måde at stoppe korrosion opstår. Tør ned metal med papirservietter eller klude på en regelmæssig basis, eller når metallet bliver våd, hvis dette praktiske.

•Opbevar metal i et mørkt og køligt sted hvis det er muligt. At holde metal ud af fugtigt rum såsom køkkener og badeværelser hjælper med at skære ned på dannelsen af korrosion. Undgå direkte sollys hjælper også fordi sollyset accelererer korrosion.

•Applicer et smøremiddel til metal, hvis muligt. Badeforhæng stænger og elværktøj af metal kan bruge et tyndt lag af mineralsk olie til at fungere som en barriere mod fugt. Ansøge igen smøremiddel på en regelmæssig basis, et par gange om måneden.

•Applicer en metal primer med en pensel. Primere giver korrosionsbestandighed. De fleste metaller fremstilles med en rust-bevis eller korrosionsbestandigt lag, men disse tynde lag bære. Det er vigtigt at ansøge igen primeren hvert år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com