Pleje af bambus

October 5

Bambus kan tilføje et strejf af det fjerne Østen til enhver have. Uanset om du har plantet sammenklumpning bambus til pynt, eller kører bambus til at danne en praktisk hæk eller personlige oplysninger skærmen, bambus er en robust plante, der kræver kun grundlæggende pleje og vedligeholdelse.

Vanding

Vand nye bambus planter ofte, mindst to gange om ugen under milde vejr, og hver dag under varme forhold. Bambus blade krøller op, hvis anlægget er under vand. Fuldt udvoksede bambus behov mindre vanding, men altid vand planten, når den omgivende jord tørrer. Gødning kan beskadige rodsystemet af unge og nyplantede bambus, så brug gødning kun på modne bambus.

Beskæring

Bambus vokser hastigt, med stilke af nogle planter skyder op 20 fod i den første vækstsæson. Centrale bambus stilken tilføjer grene hvert år. Tynde disse ud af beskæring dem med skarpe neglesaks eller en fintandet beskæring sav. Døde bambus blade vil falde fra anlægget. Du kan lade disse på jorden, da de giver en nyttig barkflis for at nære bambus.

Sygdom

Bambus er en hårdfør plante, der ikke bukke under let til sygdom. Men bambus er sårbare over for bambus mider, som giver plantens blade en plettet udseende. Mider vil ikke skade planten, så du ikke behøver at slippe af med dem, medmindre du ikke kan lide udseendet af plettet blade. I dette tilfælde bruge en passende insektbekæmpelsesmidler spray.

Kontrol

Kører bambus sorter vokser hurtigt og nemt kan invadere andre dele af haven. Den mest effektive måde at kontrollere spredningen af bambus er at installere en fysisk barriere, som border edging eller haven fortovet. Barrieren skal udvide til en dybde af mindst 30 inches at forhindre bambus fra spredning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com