Hvordan man vælger den rigtige japansk ahorn træ

June 27

Hvordan man vælger den rigtige japansk ahorn træ

Japanske maples tilføje struktur og farve til landskaber som få andre træer. De er ikoniske symboler på efterårets indrejse med deres palet af farver, der spænder fra rød til lilla og chartreuse til orange og guld. Bruge viden om funktioner og egenskaber i din landskab for at vælge netop den rigtige japansk ahorn tilføje skønhed til din landskab for kommende år.

Instruktioner

•Vælg en japansk ahorn sort, der er rigtige for din US Department of Agriculture kolde-hårdhed plantning zone. Som en foranstaltning af sikkerhed, vælge et træ, der er koldt hårdfør til mindst to zoner lavere end hvor du bor. For eksempel, hvis du bor i zone 7, kigge efter japanske maples, der er kolde hårdføre gennem zone 5 og højere.

•Pick tre potentielle steder på din ejendom til udplantning. Holde en sollys diagram for hver plet over en 24-timers periode på en solskinsdag. Identificere hvor meget sollys, hver lokation modtager fra sun-up til solnedgang. Bemærk om morgenen, tidlig eftermiddag og sene eftermiddag sollys er fuld, delvis eller skygge. De fleste japanske maples foretrækker morgensolen og eftermiddag skygge. Med dette i tankerne, gennemgå din sollys diagram resultater for at vælge det bedste sted i din værftet til at plante dine japanske maples.

•Undersøg placering i forhold til hvordan det vil rumme træets vækst. De højeste japanske maples kan nå højder på 15-25 fod høje. Kortere sorter kan blive uddannet som korte træer eller buske. Afgøre, om du kan vælge en høj voksende japansk ahorn, eller om du bør fokusere på en kortere voksende udvalg.

•Brug viden om din plantning zone, webstedet plantning og hvor sollyset når webstedet for at vælge Japansk ahorn sorter, der vil arbejde i din landskab. Japanske maples kommer i to generelle typer: Dissectum og Palmatum. Dissectum har "græder", blonder-lignende blade strukturer, hvilket gør dem et godt valg for en kort-voksende træer eller buske, mens Palmatum japanske maples stå oprejst og høje.

•Consider populære valg for Dissectum, såsom grøn-bladet vandfaldet og Virdis, og red endivie Crimson dronning og Red Dragon. Kig på populære Palatum valg herunder red endivie kejser jeg og den grønne endivie Osakasuki. Versicolor og ferskner og creme, med deres grøn, rød og creme blade gøre gode valg for en broget japansk ahorn.

•Narrow dine valg ned til tre sorter eller færre. Kontakt din lokale kooperativ udvidelse office og spørg hvis der er noget særligt, du bør vide om hver række, før du foretager et køb. Brug de oplysninger, de giver for at rang dit endelige valg.

•Opkald lokale træ planteskoler og havecentre at finde ud af om de har din første, anden og tredje valg. Tag et digitalt foto af din plantning placering med kameraet eller mobiltelefonen og diagrammet solen på din japansk ahorn træet-shopping trip. Vis websted placering fotos og diagrammet solen til salg forene nemlig reference i at vælge helt rigtige japansk ahorn til at tage hjem til udplantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com